Home Center
Frisaxstraat 12
8471 ZW Wolvega
T. 0561 61 61 61

Alle merken

Voor iedere stijl een ander woonmerk. Voor nieuwe meubelen & woonaccessoires in een industrieel interieur kun je terecht bij Pronto Wonen & XOOON. Is design jouw interieurstijl? Bezoek dan eens het Design Center. Daar vind je winkels zoals Leolux, Rolf Benz en Gelderland. En ook voor landelijk wonen kun je bij Home Center terecht. Bij winkels zoals Riverdale, Rivièra Maison en Henders & Hazel vind je volop landelijke meubelen.

Hieronder hebben we overzichtelijk alle merken van Home Center bij elkaar gezet. Neem eens een kijkje tussen de merken en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod meubels, keukens en woonaccessoires.

Vtwonen concept shop bij Home Center

vtwonen, het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland. vtwonen is een sterk merk waarbij er interactie is tussen wonen en leven. Het merk heeft passie en is altijd one-step-ahead, tegelijk zorgt vtwonen voor producten die het leven gemakkelijk maken. In Home Center vind je een vtwonen shop. Je vindt de vtwonen shop naast Linnenplaza, op de begane grond. Klik hier voor een sfeerimpresssie van de vtwonen shop

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >