vtwonen

vtwonen bij Home Center
vtwoonkamers

vtwonen inspiratiekamers

Home Center is trots op de eerste vtwonen inspiratiekamers van Nederland! Deze kamers zijn volledig ingericht met de laatste woontrends en de nieuwste vtwonen-collectie. De vtwonen inspiratiekamers vind je bij onze nieuwe vtwonen afdeling naast Happy Living.

OVER VTWONEN

vtwonen, het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland. vtwonen is een sterk merk en zoekt altijd de interactie tussen wonen en leven. Het merk heeft passie en is altijd one-step-ahead, tegelijk zorgt vtwonen voor producten die het leven gemakkelijk maken. Bekijk hieronder een selectie van producten uit de vtwonen collectie.

vtwonen collectie

Het vtwonen servies is het meest kenmerkende product van vtwonen. Het bestaat uit diverse mokken, kommen, borden, theepot en nog meer. Het vtwonen servies wordt gekenmerkt door zijn witte kleur en eenvoudige vorm. 

De vtwonen bank, ken je die al? vtwonen staat vooral bekend om de vtwonen woonaccessoires, maar er zitten ook diverse vtwonen meubelen in de collectie. In de vtwonen shop heeft Home Center twee vtwonen banken staan; de vtwonen bank Lazy en de vtwonen bank Club. Deze banken zijn samen te stellen uit diverse elementen tot jouw ideale zithoek.

In de vtwonen dekbedovertrekken collectie kun je kiezen uit veel verschillende kleuren en prints. Wat dacht je van een dip dye vtwonen dekbedovertrek of een dekbedovertrek in een effen kleur met een leuke tekst erop? Je vindt vooral rustige kleuren in de collectie zoals beige/bruin, groen/blauw, wit/crème, grijs, blauw of pastel. 

vtwonen shop

De vtwonen shop vind je naast Linnenplaza, op de begane grond.

Artikelen 1 tot 40 van 362 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >