SNURK

19 artikel(en)

SNURK - For horizontal living

De oprichters van SNURK hadden al jaren het idee om een dekbedovertrek met een kartonnen dozen print te maken en zwerfjongeren daarmee te kunnen helpen. Dit hebben ze in 2007 in werking gezet en zo is SNURK ontstaan. Hun stijl is strak, modern en design. Alles met een knipoog. Ze omarmen de typische kinder clichés en brengen deze op een vernieuwende manier in beeld.

Met een smile in slaap vallen

De kwaliteit van hun product wordt nauwlettend in de gaten gehouden, doordat ze minimaal 2 keer per jaar naar hun producent in Portugal gaan. Door de goede samenwerking met hun producent kunnen ze heel dicht op de kwaliteit blijven zitten, kleuren controleren en zorgen dat het eruit ziet zoals het bedoeld is. Ze maken dekbedovertrekken voor kinderen en volwassenen met prints waar je blij van wordt. Dat is ook wat ze willen: dat de hele wereld met een dikke smile onder een SNURK in slaap valt.

SNURK bij Home Center Wolvega

SNURK past perfect bij de nieuwe slaapafdeling van Trendhopper bij Home Center Wolvega. Elk dekbedovertrek heeft een eigen verhaal, het verhaal hoe het gemaakt is of waar het idee vandaan komt. Dat maakt het kiezen van een dekbedovertrek van SNURK nog leuker. Bij Home Center Wolvega hebben we een kleine collectie van SNURK. Kom langs, bekijk de diverse opties en vraag naar het verhaal.

Klik hier voor meer informatie over SNURK.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >