Ruilen en retourneren

Het kan voorkomen dat het bestelde product niet aan je verwachtingen voldoet. Bij Home Center is ruilen of retourneren uiteraard geen probleem. Je kunt een (gedeelte van de) internetbestelling terugsturen binnen 14 dagen na aflevering. Let op: de retourkosten zijn voor jouw rekening (ook wanneer het om grotere meubelen gaat). Vul het bijgeleverde retourformulier in en voeg deze toe aan je pakket. Je mag het product terugsturen naar het volgende adres:

Home Center Wolvega
T.a.v. afdeling retouren webshop
Frisaxstraat 12
8471 ZW Wolvega


Download hier het retourformulier

Ruilen

Mocht je het product willen ruilen (is de kleur bijvoorbeeld niet goed), dan kun je na bovenstaande retourproces een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop. Natuurlijk mag je het product ook ruilen of retourneren in onze winkel te Wolvega. Voordeel hiervan is dat je geen extra verzendkosten hoeft te betalen.

Annuleren

Mocht je de bestelling willen annuleren (en deze is nog niet verzonden), dan wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de bestelling door ons teruggestort binnen 14 dagen.

Retourneren vanwege beschadiging

Beschadiging mag niet voorkomen, we vinden dit dan ook heel vervelend voor je. Als het bestelde product is beschadigd, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice +31 (0)561 – 61 61 61. Je mag ons natuurlijk ook een bericht sturen via ons contactformulier. Home Center neemt in geval van beschadiging de verzendkosten voor eigen rekening. De gemaakte verzendkosten (bij PostNL) voor het retour sturen worden na aflevering op je rekening gestort. Stuur de artikelen altijd compleet en indien mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking retour.


Retourneren in winkel

Een bestelling vanuit de winkel retourneren? Heb jij in de fysieke winkel van Home Center een aankoop gedaan en wil je deze bij nader inzien toch (gedeeltelijk) retourneren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de verkoper van de desbetreffende afdeling waar je de aankoop hebt gedaan. Het is in de meeste gevallen niet mogelijk om op maat gemaakte én op maat bestelde goederen te retourneren.
Wanneer een product retour wordt genomen ontvang je daarvoor een tegoedbon, welke je op elke Home Center afdeling kunt besteden.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >