Afdeling Design

Een design interieur kenmerkt zich door een doordachte vormgeving en veelal afgewisseld met strakke lijnen. Maar ook opvallende kleuren (zoals de kleuren van de regenboog) zie je vaak terug komen in design meubelen. Tevens zijn rechthoekige en kubistische vormen veel geziene vormen in een design interieur. Verder zie je bij design meubelen veel aandacht voor luxe en technische hoogstandjes, bijvoorbeeld het gebruik van luxe materialen en bijzondere vormen. Design meubelen worden voornamelijk van rijke, kwalitatieve materialen vervaardigd.

Home Center biedt een ruime keuze aan design meubelen, je vindt in Wolvega één van de grootste collecties design meubelen van heel Nederland. Op de afdeling Design Center vind je o.a. de volgende merken:

Leolux

Het bekende Nederlandse topmerk Leolux werkt samen met internationale ontwerpers. Samen creëren zij meubelen - van Leolux fauteuils en stoelen tot banken en Leolux tafels - die voldoen aan de hoogste standaard van kwaliteit en comfort. De eigenzinnige Leolux-zit ideeën, die in dit creatieve proces ontstaan, bieden talloze opties om je persoonlijke woondroom te realiseren in bekleding, kleur en comfort.

Op zoek naar inspiratie, of gericht op zoek naar informatie over Leolux meubelen? Onze Leolux Plaza geeft je een compleet beeld van de actuele collectie en een vrijblijvend advies door gespecialiseerde Leolux vakmensen.

Bekijk de collectie van Leolux

Rolf Benz

Rolf Benz staat voor tijdloos en elegant design met veel comfort. Al meer dan 40 jaar perfectioneert Rolf Benz haar modellen en ontwikkelen ze constructies, stoffering en bekleding. Het resultaat: een unieke kwaliteit, "made in Germany", onmiskenbaar Rolf Benz! Home Center heeft een zeer grote collectie Rolf Benz: banken, fauteuils, eetstoelen en eettafels.Bekijk de collectie van Rolf Benz

Gelderland

Scandinavisch design voert de boventoon bij Gelderland Studio. De tijdloze meubelen laten zich kenmerken door moderne vormgeving en hoekige vormen. Hierbij wordt uiteraard het zitcomfort en de duurzaamheid niet uit het oog verloren. Home Center heeft de complete collectie van Gelderland en dat is uniek in Noord-Nederland!

Bekijk de collectie van Gelderland

Jori

Jori creëert hedendaagse lederen design meubels met een hoogwaardige afwerking. De meubels zijn gericht op ultiem zitcomfort. Ieder mens is verschillend en geeft een eigen invulling aan 'comfort'. Daarom zijn er ook zoveel verschillende Jori modellen, lederkwaliteiten en kleuren. Jori heeft drie verschillende collecties: Originals Collection, Kamasitra Collection en Diners Collection. Home Center heeft de complete collectie van Jori. Dit is uniek in Noord-Nederland!

Bekijk de collectie van Jori

De afdeling Design Center bevindt zich op de 1e etage, links van de entree.

Wil je graag meer zien van de afdeling Design? Klik dan hier voor een sfeerimpressie van de afdeling Design >>

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >