Bert Plantagie

Over bert plantagie

bert plantagie is een oer-Hollands merk met stijlvolle en verleidelijke designmeubelen van topkwaliteit. De meubelen van bert plantagie hebben een geheel eigen identiteit waarmee een ieder, mits juist toegepast, een evenwichtig, smaakvol en altijd uniek interieur kan creëren. Het merk vertaalt op geheel eigen wijze de nieuwste meubeltrends in een tijdloze maar actuele collectie banken en fauteuils, stoelen, tafels en kasten. Degelijke kwaliteit, innovatieve oplossingen en vervangbare onderdelen vormen voor bert plantagie belangrijke kernwaarden. In de loop der jaren hebben verschillende Nederlandse topontwerpers, waaronder Hans Daalder, Stefan Steenkist en Roderick Vos hebben hun naam aan het merk bert plantagie verbonden om deze kernwaarden te verwezenlijken.

bert plantagie brandstore

Een select aantal verkooppunten mag zich ‘bert plantagie brandstore’ noemen en Home Center is daar één van! Als bert plantagie brandstore vind je bij ons een ruimere collectie met de nieuwste modellen in een herkenbare en inspirerende bert plantagie studio.

De afdeling bert plantagie bevindt zich bij Home Center op de begane grond bij Sofa Center.

Bert Plantagie
 

MAKE IT YOURS

Make it Yours

Je eigen bert plantagie stoel in 11 stappen


Sinds 2011 werkt bert plantagie met het “Make It Yours” concept waarmee je in 11 gemakkelijke stappen je eigen, unieke bert plantagie eetkamerstoel kunt co-creëren. Bepaal zelf het model, de stoffering, de kleur, de stiknaad, het onderstel en meer en stel volledig naar wens je eetkamerstoel samen!

LIVE BEAUTIFUL

Artikelen 1 tot 40 van 54 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >