Spinder Design

Artikelen 1 tot 40 van 92 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Houd jij van robuuste, industriële meubels, gemaakt van stoere materialen? Dan mogen de designmeubels en woonaccessoires van Spinder Design niet ontbreken in jouw interieur.

Spinder Design collectie

De toonaangevende collectie van dit eigentijdse woonmerk wordt gekenmerkt door minimalistisch design en strakke lijnen. Het gebruik van (zwart) staal vormt een duidelijke rode draad door de collectie kleinmeubelen, halmeubelen en opbergers van het merk. Duurzame, stoere materialen waaronder (oud) hout en glas vormen vaak de finishing touch.

De collectie wordt grotendeels ontworpen door een eigen ontwerpteam van jonge creatieve ontwerpers die zich laten inspireren door trends uit de woonindustrie. Door deze inzichten te combineren met de karakteristieke eigenschappen die het eigenzinnige woonmerk zich door de jaren heen heeft eigen gemaakt ontstaat een bijzondere en krachtige collectie, net wat anders dan het gewone.

Je vindt de collectie van Spinder Design bij Home Center op de begane grond, op de afdeling Trendhopper.

Spinder Design kapstokken

Speciaal voor het visitekaartje van je huis - de hal - biedt Spinder Design een unieke collectie robuuste en functionele kapstokken. Of je nu op zoek bent naar stoere, ruimtebesparende wandhaken, een solide wandkapstok met extra liggedeelte of juist een staande kapstok, het assortiment biedt voor ieder wat wils. Maak het geheel compleet met de kledinghangers, passend bij de stijl van de kapstokken.

Gerelateerde merken

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >