Harvink

Over Harvink


Eigentijds en een tikje eigenzinnig, de herkenbare Harvink-stijl. Karakteristiek zijn de metalen frames die de meubels een strakke belijning geven. Een kader waarbinnen Harvink haar passie voor modern design koppelt aan uitgebalanceerd zitcomfort.

Harvink stoffeert met losse, afneembare hoezen zodat deze makkelijk te reinigen zijn. Naast een uitgebreide en hoogwaardige stoffencollectie, biedt Harvink ook mooie leerkwaliteiten.

Harvink heeft binnen Home Center een uitgebreide collectie meubels: banken, hockers, stoelen, fauteuils, eetkamerstoelen, salontafels en bijzettafels.

MET ZORG GEMAAKT

Harvink Ontwerper

OP EN TOP NEDERLANDS


De gehele Harvink-collectie wordt in samenwerking met Nederlandse meubelontwerpers en toeleveranciers geproduceerd van Nederlandse materialen. Op deze manier kunnen het productieproces en de kwaliteit altijd goed bewaakt worden. Bovendien wordt op deze manier de CO2 uitstoot door transport beperkt.


ZICHTBAAR FRAME


Typisch Harvink is de zichtbare frameconstructie. Door het frame aan de buitenkant te plaatsen, lijken de massievere delen van het meubel te zweven. Hierdoor weet je precies hoe het meubel in elkaar zit, daarnaast oogt het geheel luchtig. Of je nu kiest voor hout of chroom, hoog of laag, rond of vierkant: met het frame aan de buitenkant weet je dat het goed zit.ZIT GOED


Bij de banken en fauteuils van Harvink hoef je nooit te kiezen tussen ‘mooi’ en ‘comfortabel’, bij Harvink gaan beide pijlers namelijk perfect samen. Nieuwe ontwerpen worden uitgebreid getest. We gebruiken als vulling alleen het beste ‘koudschuim’, dat de lichaamscontouren volgt en zorgt voor de juiste ondersteuning, voor jarenlang zitcomfort!


AFRITSBARE HOEZEN


De fauteuils en banken van Harvink zijn echte leefmeubelen. Daarom is de bekleding van Harvink-meubelen slijtvast en afritsbaar. Je kunt het chemisch laten reinigen of - als je toe bent aan iets anders - kiezen voor een compleet nieuwe hoes.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >