×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

SUNSET DELIGHT

oktober 2020

Je kent ze vast wel, die momenten tijdens de ochtend of de avond waarbij je wordt getrakteerd op een prachtige lucht. De zonsopkomst komt vaak tegelijk met het moment waarop je naar je werk gaat en dat maakt het in de spits staan met betoverend morgenrood absoluut geen straf! De woontrend Sunset Delight is op dit prachtige natuurverschijnsel geïnspireerd en brengt de kleuren van de zonsopkomst en zonsondergang naar je woonkamer. Meubels en woonaccessoires die in deze trend goed thuis passen hebben veelal ronde en vriendelijke vormen, afgeleid van de vorm van de zon.

Vitra

Vitra

Sunset delight | kleuren

Het kleurenpalet van Sunset Delight is breed en uiteenlopend, net als alle verschillende kleuren vanuit het morgen- of avondrood. De frisse en felle kleuren geven je interieur meteen een vrolijke look! De meest voorkomende kleuren zijn dan ook goud, geel, oranje, rood, roze, lila en paarstinten. Je kunt kiezen voor kleur in woonaccessoires zoals een sierkussen, schilderij of vaas. Of juist kleur in de meubelstukken zoals in een bankstel of eetstoelen. De DSW eetkamerstoel van Vitra is erg geschikt om de Sunset Delight trend in je interieur toe te voegen; van iedere stoel 1 kleur en zet ze aan tafel van donker naar licht!

Eames plastic Chair DSW Vitra

Vitra Eames plastic Chair DSW

Sunset delight accessoires

HKLiving

SHOP IN DEZE STIJL

Sunset delight | materialen

De dagen worden weer korter, het is ’s ochtends later licht en in de avond is het al vroeg donker. De hoeveelheid tijd tussen de zonsopkomst en zonsopgang is van grote invloed op ons humeur en als we de kleuren van de zon overdag weinig krijgen, dan halen we het gewoon naar binnen! Sunset Delight is een woontrend waarbij veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en zachte stoffen. Het vriendelijke en warme karakter van de zon zie je goed terug komen in het interieur door de rib, velvet en velours stoffen. Deze materialen kunnen heel goed op zowel groot meubels als een fauteuil als op accessoires zoals een vloerkleed. Hoe meer je van deze zachte en warme stoffen met elkaar combineert, hoe beter!

Sunset delight kleuren

HKLiving

Montèl bank Tuscan

Montèl bank Tuscan

SHOP IN DEZE STIJL

Sunset delight | wandbekleding

Wil je je wand eens voorzien van iets anders dan een verfkleur? Ga voor wandbekleding! Het assortiment behang van Noordwand is eindeloos en ook binnen de trend Sunset Delight zijn er passende prints. Bloemenprints of prints op de natuur geïnspireerd waarin de kleuren van de zon subtiel aanwezig zijn. Tinten van geel, goud, roze en paars staan hierin centraal. Wanneer je gaat voor een gekleurd dessin kun je de rest van de meubels rustig houden qua kleur, of de kleuren vanuit de gekozen print juist terug laten komen, zoals bijvoorbeeld in woonaccessoires. Het behang van Noordwand siert iedere wand, van woonkamer tot slaapkamer en hal!

Noordwand behang Cosy

Cosy bohemiam R3-026

Noordwand behang Pasado

Pasado R3-027