Home Center
Frisaxstraat 12
8471 ZW Wolvega
T. 0561 61 61 61

Veelgestelde vragen

Voordat je een aankoop doet, leven er natuurlijk heel veel vragen. Home Center heeft hieronder een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Wellicht kunnen ze je helpen bij het beantwoorden van je vraag/vragen. Staat je vraag er niet bij? Ga dan naar ons contactformulier.


Algemene vragen

Wat zijn de openingstijden van Home Center?
Home Center is geopend van maandag t/m zaterdag:

- Maandag: 13 tot 18 uur
- Dinsdag: 9:30 tot 18 uur
- Woensdag: 9:30 tot 18 uur
- Donderdag: 9:30 tot 21 uur
- Vrijdag: 9:30 tot 18 uur
- Zaterdag: 9:30 tot 18 uur

Is Home Center open op zondag?
Home Center is op alle zondagen gesloten.

Is Home Center open op feestdagen?
Home Center is op 2e Paasdag, 2e Pinksterdag en 2e Kerstdag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Tenzij deze feestdag op zondag valt. Dan is Home Center gesloten.

Is Home Center open tijdens koopavonden?
Op donderdagavond is het koopavond, dan is Home Center geopend tot 21:00 uur. 

Waar ligt Home Center?
Home Center vind je in Wolvega, op de frisaxstraat 12. Plan hier je route naar Home Center.

Is Home Center ook te vinden op social media?
Je kunt Home Center ook vinden op FacebookTwitterPinterestGoogle+You Tube en op Welke.nl.

Heeft Home Center ook een nieuwsbrief?
Blijf op de hoogte van alle acties/aanbiedingen en de nieuwste collecties en woontrends door je aan te melden voor de GRATIS nieuwsbrief van Home Center. Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Zijn er rolstoelen beschikbaar in Home Center?
Er zijn rolstoelen beschikbaar. 

Zijn er buggy's beschikbaar?
Er zijn buggy's beschikbaar.

Is er kinderopvang? 
Voor de kinderen is er een kinderdorp in Home Center. Naast het restaurant vind je het dorp. Daar kunnen kinderen springen in de ballenbak, zich uitleven achter de Playstation, een filmpje kijken in de bios, bouwen met Lego, klimmen in diverse speeltoestellen en racen in autootjes. Iedere zaterdag is er een kinderoppas aanwezig.

Is interieuradvies mogelijk in Home Center?
Elke middag (behalve ’s maandags) van 13:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur krijg je GRATIS interieursadvies bij onze interieur-ontwerpers. Dit gaat op basis van wie het eerst komt. Neem wel even een plattegrond en eventueel foto's van je woning mee.

 

Collectie Home Center

Kun je alle meubelen na aankoop, gelijk meenemen naar huis?
Niet alle meubelen kunnen meteen na aankoop mee naar huis genomen worden. Dit geldt wel voor de meeste woonaccessoires. Op de meeste meubelen, zoals banken, tafels, stoelen, kasten en bedden zit een levertijd. Deze levertijd is per winkel en per leverancier verschillend. Mocht je op zoek zijn naar een levertijd van een bepaald artikel, dan kun je dit het beste navragen bij een personeelslid. 

Bij de meeneemformules Trendhopper, Profijt Meubel, Pronto Wonen en Xooon vind je veel woonaccessoires op voorraad. Deze kun je meteen mee naar huis meenemen.

Wat verkoopt Home Center?
Home Center heeft een winkeloppervlakte van 75.000 m2. In de woonboulevard vind je meer dan 50 winkels, waarbij ruim 200 verschillende merken worden verkocht. Je vindt er de bekende winkels als Profijt MeubelTrendhopper en XOOON. Maar ook de bekende merken RiverdaleRivièra Maison en Montèl kom je tegen in Home Center. In de showrooms van de winkels kom je veel banken, stoelen, tafels, kasten, keukens en woonaccessoires tegen. 

Hoe kan ik meer informatie krijgen over een product?
Onze medewerkers staan altijd voor je klaar, als je een vraag hebt en je brengt een bezoek aan Home Center. Bij hun kun je altijd terecht voor al je vragen. Ook op onze website kun je veel informatie vinden over alle producten. Ga naar het desbetreffende product en klik erop. Nu zie je meerdere foto's van het product, deze kun je inzoomen. Onder de productfoto's, vind je uitgebreide informatie over het product.

Wat voor soort banken verkoopt Home Center?
Home Center heeft een groot assortiment banken. Naast de standaard 2-zitsbank en de 3-zitbank, zijn er ook veel hoekbanken, elementenbanken, loungebanken, chaise longues en eetkamerbanken. Voor iedere stijl; van design, landelijk tot aan modern of romantisch, is een geschikte zitbank te vinden.

Heeft Home Center ook design banken?
Home Center heeft een ruim assortiment design banken. Design banken zijn te verkrijgen bij de winkels Bert Plantagie, Leolux, Gelderland, Rolf Benz, Design on Stock. Je vindt diverse modellen banken; 2-zitsbanken, 3-zitbanken, hoekbanken, elementenbanken, loungebanken, chaise longues en eetkamerbanken.

Welke woonstijlen vind je bij Home Center? 
Home Center heeft woon, slaapkamer, keukenmeubelen en woonaccessoires in alle stijlen. Van landelijk wonen en klassiek, tot aan industrieel, modern en klassiek. Alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd bij Home Center. Via de website krijg je alvast een indruk van het grote aanbod. Ook kun je op de site de meubelen in de diverse stijlen bekijken.


Bezorgen

Bezorgen jullie ook meubelen?
Alle meubels worden gratis bezorgd binnen Nederland (m.u.v. de waddeneilanden). Dit geldt voor alle meubels, met uitzondering van de collecties van onze meeneemformules Trendhopper, Profijt Meubel, Pronto Wonen, TopSelected en Xooon.

Sturen jullie ook wel producten op?
Heb je een accessoire bij ons op de website of in de winkel gezien en je wilt deze laten opsturen. Het is mogelijk om één product of meerdere producten op te laten opsturen. Het gaat hierbij voornamelijk om (woon)accessoires. Neem dan contact op met de desbetreffende winkel of afdeling. Voor meer informatie, klik hier.


Mijn bestelling

Wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?
Je hebt van Home Center een telefoontje of een brief hebt gehad, met daarin het verzoek om je bestelling op te halen. Tijdens de openingstijden van Home Center kun je je meubelen opkomen halen. 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
Je kunt je bestelling bij de winkel, waar je besteld hebt afrekenen. Maar je kunt ook afrekenen bij het afhalen of laten thuis bezorgen van je meubelen. Ga je het bedrag pinnen? Informeer dan eerst nog wel even bij je bank of je het hele bedrag wel kan pinnen. Een pinpas heeft namelijk een bepaald pinlimiet.

Kan ik ook een boedelbak huren?
Je kunt bij Home Center een boedelbak gratis 2 uur mee krijgen, je dient deze wel van tevoren te reserveren.

Kan ik mijn bestelling ook volgen op homecenter.nl?
Met je ordernummer en een pincode die je hebt gekregen, kun je je bestelling volgen. Via de volgende link kun je jouw bestelling volgen: https://www.homecenter.nl/tracktrace/


Contact & Service

Hoe kan ik contact opnemen met Home Center?
Je kunt contact opnemen met Home Center door te bellen met 0561-616161. Je krijgt dan de receptie van Home Center aan de telefoon. De receptioniste helpt je dan verder met je vraag. Het is ook mogelijk om te mailen met Home Center, dat kan via info@homecenter.nl 

Ik heb een vraag over een product, aan wie kan ik deze stellen?
Je kunt contact opnemen met Home Center via 0561-616161. Je krijgt dan de receptie van Home Center aan de telefoon. De receptioniste helpt je dan verder met je vraag over het product en verbind je eventueel door met de juiste afdeling/winkel. Het is ook mogelijk om te mailen met Home Center, dat kan via info@homecenter.nl  

Ik heb een klacht over een product, met wie kan ik contact opnemen?
Je kunt een klacht indienen over een product via dit formulier

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >