Artikelen 1 tot 40 van 412 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De eettafel is het hart van je huis

Een eettafel is één van de belangrijkste meubelen in je interieur. De tafel is opvallend en staat meestal in het hart van je huis; je eetkamer of keuken. Waar de tafel ook staat, deze moet passen bij de rest van je interieur. De stijl van de eetkamertafel is hierbij erg belangrijk. Daarnaast zijn jouw wensen en natuurlijk de functie van de tafel ook van belang.

Stijl & functie eettafel

De stijl van je eetkamertafel is erg belangrijk, niet alleen moet het passen bij de rest van je huis. Ook moet je de stijl van de tafel mooi vinden. Daarnaast moet de tafel functioneel zijn. Ben je op zoek naar een leeftafel, dan is verstandig om voor een grotere tafel te gaan. Heb je beperkte ruimte in je huis voor een tafel? Kies dan voor een kleinere eettafel of ga voor een bartafel.

Ook het materiaal van je tafel, is bepalend. Kies je voor hout, metaal of toch liever RVS. Bekijk eens ons assortiment eetkamertafels bij Happy Living, Pilat & Pilat en Pronto Wonen. Laat je verrassen door het aanbod in diverse prijsklassen. Neem dan ook een kijkje tussen de eetkamerstoelen, zonder deze stoelen is de eethoek niet compleet.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >