Artikelen 1 tot 40 van 222 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geef je tv een eigen plek op een tv-meubel

Heb je een tv in je woonkamer hangen of staan, maar vind je deze nog wat kaal? Geef je tv een extra dimensie met een tv-meubel. Niet alleen geef je hiermee je tv een eigen plek, maar hij is het handig als opbergruimte. Het meubel geeft je ruimte voor het opbergen van o.a. je receiver, dvd’s, playstations, boxjes en/of tijdschriften. En natuurlijk voor het opbergen van al die hinderlijke snoeren.

Voordat je een tv-meubel koopt moet je wel nadenken over een aantal zaken. Welk formaat past in de woonkamer, past het meubel qua verhoudingen in mijn interieur? Welke stijl tv-meubel vind ik mooi, moet het meubel op de grond staan of mag het meubel zweven? Daarnaast is het ook belangrijk dat het meubel op voldoende afstand van je bank staan. Denk hierbij aan ongeveer 10 cm afstand voor iedere inch die je tv groot is.

Tv- en audiomeubel in veel modellen en kleuren

Bij Home Center heb je een grote keus aan tv-meubelen. Je vind een grote collectie bij o.a. Home By Wansleeben, Pronto Wonen, Trendhopper en Profijt Meubel. Ze hebben daar tv-meubels van hout, glas maar ook van metaal. Voor iedere stijl is er ook een tv-meubel te krijgen, of je van klassiek, modern of landelijk houdt. Een bekend merk in de tv-meubels is Spectral. Dit merk vind je terug bij Home by Wansleeben.

Vind je het meubel nog wat leeg? Het tv-meubel is ook een ideale plek om je decoratie op te plaatsen. Plaats bijvoorbeeld wat leuke vaasjes, windlichten of lantaarns op de kast.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >