Home Center
Frisaxstraat 12
8471 ZW Wolvega
T. 0561 61 61 61

Over Home Center


 

Een echt familiebedrijf

In 1934 begon Sikko Kapenga (sr) met zijn vrouw Hendrika het “Bildtsch Meubelhuis” in Sint Annaparochie. Hier maakte hij de meubelen nog zelf en deed ’s avonds de bezorging met een bakfiets. Zijn zonen Piet en Jelle Kapenga kwamen ook in de winkel en maakten zich het meubelvak eigen. In 1968 is Piet samen met zijn vrouw Agaath begonnen met een Kapenga meubelzaak in Buitenpost en daarna een filiaal in Drachten.

Kapenga werd een begrip in het Noorden en groeide uit tot een sterk bedrijf. In de tachtiger jaren kwamen de kinderen, Sikko, Wilma en Hennie in het bedrijf. Het bedrijf groeide verder met eenTrendhopper vestiging in Buitenpost en een Happy Living woonzaak in Groningen. In 1995 werd Home Center in Wolvega gekocht en in 1996 werden de Trendhopper en Profijtmeubel in Leeuwarden toegevoegd. Ook kwam door de inzet van Piet Kapenga de eerste Superkeukens vestiging in Nederland.


Home Center, de grootste wooninspiratie van Nederland

Home Center is de afgelopen 18 jaar uitgegroeid tot de grootste wooninspiratie van Nederland. Met de keuze uit meer dan 200 woonmerken en elf voetbalvelden (55.000m2) aan meubelen biedt Home Center zeer afwisselende wooninspiratie voor iedere smaak. Door de jarenlange ervaring biedt Home Center een zeer breed assortiment en zeer vakkundig advies. Home Center is zowel in 2010, 2013 als in 2015 door VT Wonen uitgeroepen tot "Woonwinkel van de maand"


Tuindorado geopend

In 2013 is er naast meubels, ook begonnen met de verkoop van tuinartikelen. Tuindorado is geopend sinds 17 oktober 2013 geopend. Tuindorado is het tuincentrum waar sfeer en beleving je winkelervaring compleet maken. In dit walhalla voor tuin- en buitenliefhebbers is alles op het gebied van huis, tuin en dier te vinden. Het assortiment staat op dit moment in het teken van het voorjaar. Een bezoekjes is zeker de moeite waard, proef de sfeer en kom inspiratie opdoen.


Home Center in beeld

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >