×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Sfeervervangers voor de kerstboom

Tijdens de donkere decemberdagen is de kerstboom de sfeerbrenger in huis. We associëren hem vaak met gezelligheid en geluk. Nu alle feestdagen achter de rug zijn is het helaas ook weer tijd om de kerstboom op te bergen, Maar de sfeer van de kerstboom? Die moet natuurlijk wel blijven. In deze blog vind je 5 sfeer vervangers waarmee jij de lege plek die de kerstboom heeft achtergelaten om kan toveren tot een sfeervol hoekje!


#1 | Vloerlamp

Bij het woord sfeer denken we al snel aan licht. De kerstboom zelf is natuurlijk ook een enorme lichtbron. Een staande lamp is daarom de perfecte sfeer vervanger. Met een nieuwe lamp hoef je de gezelligheid van de kerstverlichting ook niet te missen. Bij Home Center vind je veel verschillende staande lampen , waar gegarandeerd iets voor je tussen zit. Tip: kies voor een warme lichtbron! Met warm licht maak je het pas echt sfeervol en gezellig.

#2 | Chaise longue

Een plek om heerlijk te relaxen, dat is de chaise longue. Een chaise longue is een vrijstaande ligstoel met een verlengd voeteneinde. Vaak zien we dat de chaise longue maar één rugsteun heeft, waardoor je er languit op kan liggen. Deze lounge stoel vult gemakkelijk de lege ruimte op die de kerstboom achterlaat en trekt vervolgens alle aandacht naar zich toe. Een ware eye-catcher!


Lampen woonkamer

Zuiver

Chaise longue

Dutchbone


#3 | Een fauteuil om in weg te dromen

Net als met de chaise longue creëer je met een fauteuil echt een plekje voor jezelf, een plek om heerlijk weg te dromen. Je bepaalt met een fauteuil zelf welke sfeer je aanbrengt door het ruime aanbod aan kleuren en stoffen. Ga voor een trendy stof zoals velours en style het af met een kussen en een leuk plaid, zo ontstaat er al snel een sfeervol en gezellig zithoekje.

#4 | Design statement

Wil je wel graag een eyecatcher op de plek van de boom, maar wil je niet een nieuw zitmeubel? Voeg dan een design statement toe! Dit kan iets kunstigs zijn, zoals een schilderij of een beeld, maar het kan bijvoorbeeld ook een poef zijn met een unieke vormgeving. Een design statement voegt vaak kleur toe aan het interieur en zorgt voor sfeer in huis. Op onze afdeling design vind je allerlei verschillende design statements, die de sfeer van jouw kerstboom vervangen.


Fauteuil

Richmond

Design statement

Rolf Benz


#5 | Grote kamerplant

Op zoek naar een groene vervanger voor jouw kerstboom? Met een grote kamerplant geef je een natuurlijke touch aan jouw interieur en daarnaast voegt hij extra sfeer toe. Een kamerplant hoeft net als de kerstboom niet eens echt te zijn om het gewenste effect te geven. Met een kunstplant geniet je ook van de natuur in huis, maar zonder je druk te hoeven maken of de plant genoeg water krijgt.


Shop sfeervervangers voor de kerstboom

  1. Rolf Benz Poef 953
    Rolf Benz Poef 953
    € 423,00

Interieuradvies nodig? Onze specialisten helpen je graag!

Wil je hulp bij het realiseren van jouw droominterieur? Neem dan gerust contact met ons op of plan een gratis adviesgesprek in met één van onze interieurstylisten, zij helpen je met alle liefde!

Op zoek naar meer wooninspiratie?

Benieuwd naar alle woontrends, stijlen en tips? Neem dan eens een kijkje tussen onze andere woonblogs.