×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Upgrade je thuiswerkplek

Nu het nieuwe werken helemaal geïntegreerd is in de samenleving, werken we vaak een dagje thuis. Een rustige en inspirerende thuiswerkplek is hierbij een absolute must. Een plek waar je ongestoord je werk kunt doen, het liefst zo productief mogelijk en in style. Ook in je vrije tijd is een fijne werkplek erg prettig, om te internetten of de administratie bij te werken. Maar hoe ziet een geschikte thuiswerkplek er dan uit? Wat heb je nodig? Kijk mee, laat je inspireren en upgrade je thuiswerkplek!

D-Bodhi bureau Fendy

D-Bodhi

Ontspannen omgeving

Alles begint bij een creatieve en ontspannen omgeving. Heb je geen aparte kantoorruimte en werk je in de woonkamer? Creëer dan voor je thuiswerkplek een rustige basis met neutrale kleuren. Lichte kleuren hebben een rustig en motiverend effect en zorgen voor concentratie. Je kunt door accessoires met een leuke twist te gebruiken, je werkplek opfleuren. Voeg daar een mooie bureaulamp aan toe en je creëert zo de meest creatieve en ontspannende werkplek in huis.

WOOOD bureau en vtwonen krukje

WOOOD

Pilat&Pilat bureau Lutgarde

Pilat & Pilat

Vitra bureaustoel Eames

BePureHome

Een bureau die past in jouw interieur

Een bureau kan natuurlijk niet ontbreken, het zou wel fijn zijn als deze bij de rest van het het interieur past. Heb je weinig ruimte? Ga dan voor een klein bureau met een plank of een hangkast er boven voor wat extra opbergruimte. Voor een ruimtelijk effect zou je ook voor een hangend bureaumeubel kunnen kiezen. Heb je meer ruimte? Kies dan voor een groter bureau met een ladekast eronder.


Shop de look

Ga voor een klassieke of trendy bureaustoel

Wanneer je veel uren achter je thuiswerkplek doorbrengt, dan is een ergonomische werkhouding zeer belangrijk. Kies daarom voor een goede, verstelbare bureaustoel met een stevige rugleuning en een goede zit. Wanneer je minder tijd aan je thuiswerkplek doorbrengt, kan een hippe eetkamerstoel of een krukje ook een goede optie zijn.

Zuiver Albert Kuip

Zuiver

Trendhopper

Trendhopper

Vitra bureaustoel Eames

Vitra

Shop de look

  1. J-line Bureaustoel Eva
    J-line Bureaustoel Eva
    € 99,95

De juiste verlichting en woonaccessoires

Bij een werkplek is de juiste verlichting erg belangrijk. Plaats bij je werkplek een bureaulamp die zowel in de ochtend, op bewolkte of regenachtige dagen als in de avond genoeg licht geeft. Wanneer je niet genoeg ruimte hebt voor een bureau- of tafellamp, kies dan voor een geschikte wandlamp, vloerlamp of voor spots. Met mooie woonaccessoires maak je de werkplek helemaal af!

Bureaulampen

Dutchbone & Zuiver

Shop de look

Handige opbergruimte

Om jouw werkplek netjes te houden is opbergruimte van belang. Kies voor een handige vakkenkast, boekenkast of een mooie wandplank.

Shop de look

  1. Profijt Meubel Boekenkast Newhaven
    Profijt Meubel Boekenkast Newhaven
    € 369,00

Shop je werkplek bij Home Center

Wil jij jouw thuiswerkplek een upgrade geven? Shop bij ons de juiste producten en maak het thuiswerken comfortabel. Van bureau tot wandplank en van bureaustoel tot verlichting. In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment.