×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

TUININSPIRATIE - Je tuin als verlengstuk van je interieur

mei 2020

De tuin is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de woontrends en met het mooie weer in aantocht is er niets fijners om je tuin, balkon, veranda of overkapping weer aan te pakken. Je wilt toch net zo lekker buiten zitten als binnen? Breng de sfeer en het comfort vanuit je woonkamer naar de tuin; et voilà de buitenkamer is gecreëerd! In deze blog geven we je enkele tips over hoe je gemakkelijk ‘binnen naar buiten’ kunt halen.

Tuinmeubelen

Met zomerse tempraturen is het heerlijk om buiten je kopje koffie te drinken of uitgebreid te dineren met vrienden. De tijd van de simpele plastic tuinstoel is geweest, want tegenwoordig heb je een ruime keuze aan tuinmeubels in allerlei verschillende stijlen! Je wilt in je tuin graag stijlvol tafelen en daarom zijn tuinmeubels die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden een uitkomst!

Bekijk ons gehele assortiment tuinmeubelen hier.

Een geheel

Het creëren van eenheid tussen je woonkamer en de tuin begint bij stijl en kleur. Ben je een liefhebber van felle kleuren? Dit kun je goed laten terugkomen in sierkussens, een mooi tafelkleed of de juiste bloemsoorten. Naast kleur maak je je tuin en woonkamer ook een geheel wanneer je vormen en materialen laat terug komen. Heb je een stoer en industrieel interieur? Kies dan voor buitenmeubels van hout of metaal.

Tuindecoratie

Voor de finishing touch stijl je je tuin, balkon, veranda of overkapping af met mooie accessoires. Ga voor vazen of potten in een kleur die ook binnen weer terug komen. Woonaccessoires zijn niet meer weg te denken uit de tuin en je kan hier dan ook helemaal losgaan; prachtige sierkussens en een plaid op je loungeset, mooie manden en grote windlichten.

Tuin accesoires

Bekijk hier het assortiment windlichten, sierkussens, dekens & plaids