×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

TOUCH OF GOLD

september 2020

Meubels en woonaccessoires in een gouden kleur is een trend die voorlopig nog wel even blijft. De kleur goud wordt vaak geassocieerd met rijkdom. Het toepassen van deze warme kleur in je interieur zorgt voor een luxe uitstraling. Met deze sprankelende en chique kleur is het de kunst om de juiste balans te vinden; her en der een gouden accessoire voor een rijke uitstraling of veel goud voor een kitscherige look. In deze blog nemen we je mee in de verschillende manieren waarop je de kleur goud kunt toevoegen in je interieur.

BePureHome Rodeo bank velvet

BePureHome

SHOP IN DEZE STIJL

Touch of gold | slaapkamer

Een slaapkamer met goudtinten is een geweldige plek voor een goede nachtrust en een ontspannen sfeer. In een van vanille tot okergeel kleurig kleurenpallet voelt goud zich helemaal thuis. De kalme en lichte kleuren, waar goud zich goed mee laat combineren, hebben een geruststellend effect; een perfecte slaapkamerkleur dus! De kleur kun je goed toepassen in accessoires, zoals een hang- of tafellampje, nachtkastje naast je bed of een dekbedovertrek! Wanneer je een geprint gouden overtrek te heftig vind kun je een effen variant kiezen, combineer dit met decoratieve gouden kussens om zo toch de ‘touch of gold’ te behouden.

Beddinghouse dekbedovertrek Camaro

Beddinghouse

Hanglamp Brussels

It's about RoMi

SHOP IN DEZE STIJL

Touch of gold | materiaal

Wanneer gouden meubels niet echt je ding zijn, maar je niet te bang bent om de kleur goud aan je interieur toe te voegen, laat de ‘touch of gold’ dan terug komen op de wand! Waar tot voor kort alleen het verven van de wand een optie was heeft behang een ware comeback gemaakt! Deze manier van wandbekleding geeft je een legio aan opties en geeft de ruimte direct een pakkende sfeer. In deze trend is het behang Heritage Nocturne HX4-012 erg passend. Ga je liever voor safe? Combineer veiligheid met creativiteit door lambrisering van verf! Een lambrisering geeft je muur een compleet andere uitstraling en blijft rustig, de kleur spiced honey van Flexa leent zich hier goed voor.

Noordwand is dè specialist in behang en is bij ons in de winkel aanwezig!

Behang van Noordwand
BePureHome Organize kast