×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Rond, ronder, rondst - geef vorm aan de nieuwste woontrend

Je hebt het vast wel horen rondgaan: ronde vormen in je interieur zijn enorm trendy in 2022! Je vindt de ronde vorm terug in enorm veel meubilair en accessoires. De organische vormen zorgen voor een speels effect en doorbreken de rechte lijnen in je interieur. Maar hoe pas je deze ronding toe in jou huis? En moet je gaan voor rond, ronder of rondst? Geen zorgen, met onze hulp cirkelt dit niet langer door je hoofd. In onze blog vind je 4 tips om vorm te geven aan deze ronde trend.


Ronde trend

Home Center

TIP #1 | Rond de tafel met ronde vormen

Kies voor een ronde tafel in de eetkamer om een gezellige ruimte te creëren. De ronde vorm is stijlvol en erg handig voor kleinere ruimtes. Daarnaast kan je aan een ronde tafel iedereen makkelijk verstaan. Geniet van goede gesprekken en heerlijke gerechten aan de ronde eettafel.
Je kan ook eindeloos combineren met ronde salontafels. Mix verschillende materialen en formaten voor een dynamische look. Voeg een paar mooie accessoires toe om het helemaal compleet te maken.


Ronde bijzettafel

Home Center

Ronde bijzettafel

Home Center


Shop ronde tafels

TIP #2 | Zit ronduit geweldig

Wil je graag je zithoek een make-over geven? Kies dan voor zitmeubelen met een ronde vormen. Zo voeg je met een ronde bank eenvoudig tederheid toe aan je interieur én ben je helemaal on trend. Ook een ronde fauteuil is een uitstekende keuze. De zachte vorm vol rondingen is een ware sfeermaker voor je interieur.


Ronde bijzettafel

Richmond

Ronde bijzettafel

Richmond


Shop ronde zitmeubelen

  1. Leolux Fauteuil Anton
    Leolux Fauteuil Anton

TIP #3 | Rondreis langs de accessoires

Met ronde accessoires speel je makkelijk in op de nieuwste trend. Kies bijvoorbeeld voor een ronde spiegel in woonkamer en de ruimte oogt ook meteen groter. Rond de klok genieten van de ronde woontrend? Ga dan voor een ronde wandklok en je bent zeker bijdetijds. Maar daar blijft het niet bij! Je kunt ook gaan voor een ronde vaas, ronde sierkussens of een rond vloerkleed.


Ronde accessoires

vtwonen

Ronde accessoires

Home Center


Shop ronde accessoires

  1. Light & Living Vaas Diego
    Light & Living Vaas Diego
    € 24,99

TIP #4 | Met licht is de cirkel rond

Met ronde verlichting kan je perfect inspelen op de woontrend. Kies voor een ronde hanglamp boven de eettafel om de ruimte op te breken. Natuurlijk kan je ook met wandlampen, tafellampen en vloerlampen organische vormen toevoegen aan je interieur. Daarnaast zorgt de sfeerverlichting meteen voor extra warmte in huis.


Ronde lampen

Home Center

Ronde hanglampen

Home Center


Shop ronde lampen

Graag nog wat rondvragen?

Heb je nog vragen over deze woontrend? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag met al je interieurvragen. Wil je graag wat hulp bij het toepassen van deze woontrend? Plan dan een afspraak in met een van onze interieurstylisten voor een adviesgesprek.