×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Pasteltinten: warmte en gezelligheid

Met pasteltinten in je interieur haal je eenvoudig het zonnetje in huis ☀️
De zachte kleuren zorgen voor een warme sfeer en zien er ook nog eens vrolijk uit! Reden genoeg dus om deze woontrend toe te passen bij jou thuis. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Met onze 4 tips voeg je eenvoudig pasteltinten toe aan je interieur.

TIP #1 | Pastel in huis

Wil je graag deze zachte woontrend toepassen, maar vind je je meubilair vervangen wat te rigoureus? Met een zacht kleurtje op de muur voeg je makkelijk pasteltinten toe aan je interieur. Lichtroze, mintgroen, lila, zachtgeel en lichtblauw zorgen voor een vrolijk en gezellig huis. Daarnaast zijn deze kleuren geweldig met elkaar te combineren! Hou je het liever wat subtieler? Dan is de verfwaaier je grootste vriend! Door verschillende kleuren roze van dezelfde kleurkaart met elkaar te combineren, sluiten de kleuren perfect op elkaar aan. Hou je meer van minimalistisch? Voeg dan één zachte accentkleur toe aan je interieur.


Ronde bijzettafel

COCO maison

Ronde bijzettafel

COCO maison

TIP #2 | Meubelen in zachte kleuren

Ben je helemaal toe aan verandering in huis en wil je graag groots uitpakken? Ga dan voor nieuwe meubels in pastelkleuren. Kies bijvoorbeeld voor een zachtroze hoekbank, lichtblauwe eetkamerstoelen of een mintgroene fauteuil. Wil je graag wat meer kleur toevoegen aan je interieur, maar vind je felle kleuren te heftig? Dan zijn pasteltinten de perfecte oplossing. De zachte kleuren zijn naast vrolijk ook rustig en neutraal. De overgang naar pasteltinten in je interieur is subtiel en niet zo heftig als harde kleuren. Dit maakt het ook zo makkelijk om deze woontrend toe te passen.


Pastel in huis

Home Center

Pastel in huis

KFF


Shop pastel zitmeubelen

  1. Zuiver Eetkamerstoel Albert Kuip
    Zuiver Eetkamerstoel Albert Kuip
    € 189,00
  2. XOOON Bank Fiskardo
    XOOON Bank Fiskardo
    € 1.499,00

TIP #3 | Voeg pastelkleuren toe met accessoires

Met behulp van accessoires voeg je eenvoudig pasteltinten toe aan je interieur. Ideaal wanneer je pastelkleurige meubelen net een stapje te ver vindt. De veranderingen zijn subtiel maar zorgen voor een compleet nieuwe sfeer in huis! Omdat het vervangen van accessoires zo makkelijk is kan je ieder seizoen je interieur aanpassen. Zo kun je in de lente kiezen voor pastelkleurige sierkussens, wanddecoratie, vazen en kandelaars. Wil je met de herfst graag wat extra warmte in huis creëren? Kies dan voor aardetinten, bordeaux en gouden accenten.


Pastel accessoires

Home Center

Pastel accessoires

Home Center


Shop pastel accessoires

  1. Light & Living Vaas Diego
    Light & Living Vaas Diego
    € 24,99

TIP #4 | Pastelrijke slaapkamer

Je kunt de pastelkleuren ook terug laten komen in je slaapkamer. Verander eenvoudig de stijl in je slaapkamer door te kiezen voor een zachtroze dekbedovertrek. Gordijnen of een vloerkleed in een lichte pasteltint zorgen voor extra warmte in de slaapkamer. Maak de look helemaal compleet met lila sierkussens en een zachtroze plaid op bed. Het rustige kleurschema zorgt voor een harmonieuze slaapkamer. Dankzij de balans in je interieur kom je beter tot rust, mooi meegenomen!


Pastel beddengoed

Home Center

Pastel beddengoed

vtwonen


Shop voor de slaapkamer

Je eigen pastel paradijs

Ben je helemaal klaar om deze pasteltrend thuis te ervaren? Laat je inspireren in de winkel of bekijk ons aanbod pastelproducten online. Natuurlijk zijn we er ook om je te helpen met het toepassen van deze vrolijke trend. Maak een afspraak voor interieuradvies en onze stylisten laten je zien hoe je pasteltinten kan toevoegen aan jouw interieur.