×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Natuurlijk natural: warme en zachte kleuren

Wie houdt er nou niet van warmte in huis? Precies, iedereen vindt het fijn om in een warm huis thuis te komen. Niet zo gek dus dat zachte en warme kleuren in huis enorm populair zijn. Maar dit geldt niet alleen voor kleuren, ook zacht materiaal is helemaal on trend. De zachte teddy stof is niet meer weg te denken uit het interieur van 2022. Benieuwd hoe je de zachte kleuren en materialen kan toepassen bij jou thuis? Je leest er alles over in deze blog!


Ronde trend

Home Center

TIP #1 | Vloerkleed voor het warmlopen

Met een vloerkleed zorg je eenvoudig voor extra warmte in huis. Kies voor een kleed van natuurlijk materiaal zoals jute en je creëert in een handomdraai een organische look. Daarnaast zorgt een kleed voor een behagelijke sfeer. Wil je het graag extra gezellig maken? Kies dan voor een heerlijk zacht tapijt in een warme kleur. Lekker voor aan je voeten en leuk voor onder de salontafel. Wil je graag een originele look creëren? Combineer dan verschillende vloerkleden met elkaar voor een personal touch.


Ronde bijzettafel

Home Center

Ronde bijzettafel

vtwonen


Shop warme vloerkleden

TIP #2 | Zit er warmpjes bij

Natuurlijk kan je ook warme en zachte kleuren toepassen bij je zithoek. Kies voor een fijne hoekbank in taupe, beige of zachtroze. Heb je beperkte ruimte in de zithoek? Ga dan voor een loveseat in een zachte kleur. Je kunt er ook voor kiezen om fauteuils in verschillende tinten met elkaar te combineren. Zo maak je eenvoudig een gezellige zithoek in een kleine ruimte. Wil je de look helemaal compleet maken? Voeg dan zachte sierkussens toe en een lekker warm plaid. Zo zit je elke avond heerlijk voor de buis.


Ronde bijzettafel

Rivièra Maison

Ronde bijzettafel

vtwonen


Shop en zit er warmpjes bij

TIP #3 | Een warmhartige slaapkamer

Creëer een behaaglijke sfeer en warmte in de slaapkamer met de juiste kleuren. Er zijn veel manieren waarop je gezellige tinten kan toevoegen aan deze belangrijke ruimte in huis. Kies bijvoorbeeld voor een dekbedovertrek in een terracottakleur en je bed ziet er direct knus uit. Maar ook met een plaid aan het voeteneinde van je bed verander je eenvoudig de sfeer. Voeg een paar extra sierkussens toe en de look is helemaal af. Wil je graag nog een stapje verder gaan? Vervang dan ook je ledikant of boxspring, heeft je slaapkamer ook direct een upgrade! Want wat is er nu belangrijker dan een aangenaam bed?


Ronde accessoires

Home Center

Ronde accessoires

vtwonen


Shop voor een warme slaapkamer

  1. Vandyck Hoeslaken Jersey Soft Brick Dust
    Vandyck Hoeslaken Jersey Soft Brick Dust
    € 69,95
  2. Auping Ledikant Noa
    Auping Ledikant Noa

TIP #4 | Warmterijke accessoires

Maak de look helemaal af met accessoires in neutrale kleuren. Voeg bijvoorbeeld beige, zachtroze of taupe sierkussens toe aan je zithoek. Je kunt ook kiezen voor natuurlijke materialen zoals katoen, hout en steen. Combineer vazen in verschillende kleuren voor een speelse look. Je kunt er ook voor kiezen om verschillende mateiralen met elkaar te combineren. Wil je graag een plant in huis, maar heb je nou niet bepaald groene vingers? Droogbloemen zijn ook uiterst geschikt voor deze 'natural' woontrend, en eenvoudig in onderhoud.


Ronde lampen

Present Time

Ronde hanglampen

Home Center


Shop warme accessoires

Warm geworden van alle ideeën?

Heb je veel inspiratie opgedaan voor deze 'natural' woontrend? Kom dan naar Home Center en ga op zoek naar meubiliar en woonaccessoires om deze warme trend toe te passen bij jou thuis. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Kom dan bij ons langs voor gratis inloopadvies voor je interieur. Onze stylisten helpen je graag met al je interieurvragen.