×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

FRISSE START VAN 2022: tijd voor een nieuw interieur!

december 2021

Het jaar 2021 ligt bijna achter ons, daarom blikken wij vast vooruit naar 2022. De afgelopen jaren is duidelijk geworden hoe belangrijk het is om een fijn thuis te creëren. We spenderen er nu meer tijd dan ooit tevoren. Van een sfeervolle woonkamer waar je ’s avonds weer op kunt laden tot een inspirerende thuiswerkplek. Een nieuw jaar is het perfecte moment om jouw inrichting een boost te geven! Wij denken graag met je mee en delen tips over het opfrissen van jouw interieur.


WOOOD

WOOOD

TIP #1 | Maak een moodboard

Een goed begin is het halve werk, toch? Wanneer je veranderingen in je interieur wil aanbrengen is het verstandig om vooraf een plan te maken. Maak een moodboard waarmee je een goed, visueel overzicht creëert van jouw wensen. In één oogopslag wordt duidelijk welke stijl jouw voorkeur heeft. Een moodboard is een handig hulpmiddel wat het maken van keuzes een stuk makkelijker gaat maken. Hier lees je meer over hoe je een moodboard maakt. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs, zij helpen je graag verder!

TIP #2 | Bekijk de woontrends voor 2022

Nu je in kaart hebt gebracht wat jouw stijl is, start de zoektocht naar nieuwe meubels en accessoires. Populaire trends zijn organische banken met zachte rondingen en volumineuze fauteuils. Ronde vormen breken het geheel en ogen gelijk een stuk vriendelijker dan strakke, rechte lijnen. Kies je bank of fauteuil uit in een mooie bouclé stof, ook wel bekend onder de naam teddy stof. Zo combineer je twee gave woontrends!

Nog een grote trend is het de toenemende populariteit duurzame meubels. Wij moedigen zeker aan om te kiezen voor meubilair van duurzaam materiaal met een lange levensduur! Denk aan meubels van mangohout of met teddy-stof. Wil je de natuur letterlijk in huis halen? Voeg dan een paar leuke kamerplanten toe aan je inrichting. Dit brengt het geheel tot leven!

Wil je up-to-date blijven met de laatste woontrends? Lees onze blogs waar wij ieder jaar de grootste woontrends delen.


MUST Living

MUST Living

MUST Living

MUST Living

SHOP MUST LIVING

Originele vormen >

  1. MUST Living Opbergkast Provence
    MUST Living Opbergkast Provence
    € 999,00

TIP #3 | Mix & Match

De derde tip die we mee willen geven is: durf te combineren! Wanneer je veel dezelfde materialen of vormen in je interieur verwerkt, kan het eentonig worden. Vermijd dit door gewaagde kleurcombinaties te maken, zo wordt je inrichting ook een stuk vrolijker. Niet alleen kleurcombinaties werken goed voor het boosten van je interieur, ook het combineren van materialen doorbreekt de eentonigheid. Kies voor een zachte stof die zorgt voor knusheid in combinatie met een stoer materiaal. Zo krijg je veel diversiteit in je woonkamer! Denk aan de teddy stof waar we het eerder over hadden in combinatie met zwart metaal of leder.


Richmond

Richmond

Henders & Hazel

Henders & Hazel


Combineer verschillende materialen

TIP #4 | Flexa Kleur van het jaar 2022: ‘Bright Skies’

Wat wij ieder jaar nauwlettend in de gaten houden is de bekendmaking van de ‘Kleur van het jaar’ door Flexa. De kleur voor het jaar 2022 is ‘Bright Skies’. Dit is een lichte en luchtige kleur blauw. De kleur straalt openheid uit en heeft een kalmerende werking. Met ‘Bright Skies’ blaas je nieuw leven in je woonruimte! De Flexa kleur voor 2022 is een ideale kleur om je thuiskantoor mee op te vrolijken. ‘Bright Skies’ is goed te combineren met warme, aardse tinten zoals de beige kleur op onderstaande afbeelding.


Flexa Bright Skies

Flexa, 2021