×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Feestdagen cadeau inspiratie

november 2020

Cadeau inspiratie bij Home Center

Cadeau inspiratie | haal het perfecte cadeau in huis

De drukke tijd, waarin veel mensen al vroeg beginnen met inkopen doen voor de feestdagen staan weer voor de deur. Dit jaar zitten we meer thuis en zijn daarom ook eerder op zoek naar de gezelligheid van de feestdagen. Wees daarom dit jaar voorbereid en bestel op tijd! Bij Home Center hebben wij veel producten die snel leverbaar zijn. Zo voorkom je stress op het laatste moment. Kun jij wel wat cadeau inspiratie gebruiken? Wij helpen je! Voor elk budget hebben wij passende cadeautips. Laat je hieronder inspireren, zodat jij tijdens de feestdagen met een origineel cadeau aankomt.

Onder de € 25,-

Voor elk budget heb je verrassend leuke cadeaus. Als het gaat om cadeaus uitzoeken kan het een hele opgave zijn om het perfecte Sinterklaas- of kerstcadeau te vinden. Wij helpen je graag op weg met cadeau inspiratie onder de € 25,-. Van sierkussens tot fotolijstjes en van deurmat tot kandelaars. Extra handig is dat deze cadeaus online zijn te bestellen!

vtwonen fotolijstjes

vtwonen

Rivièra Maison The Classic Club Votive M

Rivièra Maison

SHOP ONDER DE € 25,-

Tussen € 25,- en € 50,-

Een cadeau geven is minstens zo leuk als krijgen. Met een budget tot € 50,- heb je de orgineelste cadeaus! Prachtige cadeaus zoals bijvoorbeeld gouden bestek voor je moeder, een dierenkop voor je neefje in de slaapkamer of een lamp in de vorm van een aap voor je dochter. Of zie je iets wat je zelf graag op lijstje wilt toevoegen? Bekijk onze cadeautips en vul jouw lijstje aan. Wie weet vind jij straks één van deze producten onder de kerstboom!

Richmond Dog

Richmond

Rivièra Maison Christmas Decoration Square Box

Rivièra Maison

SHOP TUSSEN € 25 EN € 50,-

Tussen € 50,- en € 75,-

Wij geven je cadeauinspiratie voor sint cadeaus, een zomaar cadeau, kerstcadeau, verjaardagscadeau of een cadeau voor jezelf. We hebben voor ieder budget mogelijkheden. Met een budget van € 75,- kun je kiezen om verschillende cadeaus te kopen van bijvoorbeeld € 25,- of € 50,-. Of je kunt gaan voor 1 cadeau. Vaak geef je dan net iets anders dan verwacht wordt. Opa's en oma's kunnen hun kleinzoon verwennen met een prachtig dekbedovertrek of jij gunt jouw vriendin alle warmte met een zacht plaid. Bekijk hier meer cadeautips onder de € 75,-.

Snurk Dekbedovertrek Teddy

Snurk

BePureHome plaid

BePureHome

SHOP TUSSEN € 50,- EN € 75,-

Tussen € 75,- en € 100,-

Heb je wat meer te besteden ben je op zoek naar een cadeau die net even iets anders is dan anders? Dan hebben wij nog genoeg mogelijkheden voor je! Kies een eyecatcher voor aan de muur, een gekke lamp of verras je vrouw met een schapenvacht voor jullie romantische kerstavond. Doe inspiratie op en verras 'the lucky one' met de meest een orgineel cadeau.

Richmond Interiors inktvis kandelaar

Richmond Interiors

IXXI jungle

IXXI