×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

BROWN; THE NEW BLACK

september 2020

De kleur bruin heeft een ware comeback gemaakt in het interieur! Verschillende bruintinten zien we terugkomen in meubels en woonaccessoires, maar ook als trendkleur! Van roestbruin tot aan taupe en terracotta; door het gebruik van verschillende aardetinten ontstaat er een fijne ’back to nature’ vibe. Combineer deze kleuren met donker gekleurde houten meubels voor een harmonische sfeer. Doordat de verschillende bruintinten zich goed met elkaar laten mixen maakt het de keuze voor meubels, woonaccessoires, raam- en wandbekleding vrij eenvoudig. In deze blog laten we je zien hoe het bruine kleurenpalet met verschillende materialen kunt toepassen in je interieur.

Bodilson bank Check

Bodilson

SHOP IN DEZE STIJL

Brown is the new black | materialen & stoffen

Het bruine kleurenpalet leent zich goed voor het mixen van verschillende materialen. De natuurlijke kleuren van bijvoorbeeld leer, jute, linnen en hout komen goed tot zijn recht in deze woontrend. Door het combineren van diverse stoffen en houtsoorten creëer je een warme ‘down to earth’ sfeer. Op het gebied van materiaal kan er out of the box gedacht worden, zo kun je bijvoorbeeld de wand versieren met leertegels.

Bodilson bank Check

Bodilson

WOOOD Exclusive kast Gravure

WOOOD Exclusive

SHOP IN DEZE STIJL

Brown is the new black | prints

Ben je een echte durfal en niet bang om met kleuren, materialen, prints en vormen te spelen in je interieur? BePureHome heeft nieuwe prints gelanceerd welke op verschillende meubelstukken en accessoires terug komen. Een fauteuil, vloerkleed of hocker in de bouquet of aquarel bloemenprint zal echt de show stelen in het interieur! De verschillende prints zijn goed met elkaar te combineren vanwege de terugkomende bruintinten. Doe eens gek en ga voor een statement piece!

Rodeo bank BePureHome

BePureHome

Rodeo fauteuil BePureHome

BePureHome

SHOP IN DEZE STIJL

Brown is the new black | wandbekleding

Met wandbekleding leg je de nadruk juist op de wand of op je meubelstukken. Verf je je wanden in een effen kleur, dan zullen je meubels extra opvallen. Wanneer je gaat voor een neutrale bruintint als basis laat je de andere kleuren in je huis schitteren. De trendkleur van 2021 van Flex, Brave Ground, leent zich hier erg goed voor! Deze aardse kleur staat voor veiligheid en groei en is een perfecte basis voor ontelbaar veel kleurenthema’s. Om rust en eenheid te creëren kun je wandplanken en lijsten in dezelfde kleur meeverven. Heb je neutrale meubels en wil je toch een wat spannender interieur? Ga dan voor een kek behang! In deze woontrend is Indo Chic van Noordwand erg passend.

Noordwand is dè specialist in behang en is bij ons in de winkel aanwezig!

Noordwand behang Indo Chic
Flexa 2021 kleur Brave Ground