×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

FLEXA KLEUR 2021: BRAVE GROUND

januari 2021

Brave Ground is dé Flexa kleur van het jaar 2021. Een versterkende kleur die draait om natuur en eenvoud. Een warme, aardse toon die een gevoel van stabiliteit, groei en een stevige basis biedt voor verandering en creativiteit in huis. In deze blog laten wij je zien hoe je gemakkelijk en snel de gezelligheid terug in huis haalt. Als basis gebruiken we de Flexa kleur van het jaar 2021 Brave Ground met de vier bijpassende kleurenpaletten. Ontdek de vier inspirerende nieuwe paletten en hoe je je kamer ermee omtovert.

Hopelijk hebben wij je na het lezen van de blog geïnspireerd met de vier kleurenpaletten van Flexa en start je 2021 vol kleur!

Kleurenpalet #1 | Earth

We beginnen met het blauwe kleurenpalet: Earth. Om een lege plaats in huis op te vullen gebruik je een groot object zoals een kamerplant of in dit geval een wandkleed. In dit palet zie je de tinten uit de zee, de lucht en de aarde. Het palet brengt brengt buiten naar binnen. De authentieke kleuren matchen prachtig met elkaar, op een heel natuurlijke manier. Bij ieder palet kun je de kleuren gemakkelijk terug laten komen in bijvoorbeeld sierkussens, vazen en een vloerkleed.

Kleurenpalet Earth
Kleurenpalet Earth

SHOP DE STIJL

Kleurenpalet #2 | Trust

Trust is het tweede kleurenpalet. Wereldse aardekleuren staan in deze stijl centraal. De zachtbruine, grijze en neutrale tinten geven een gevoel van eenheid en brengen de verschillende elementen van het interieur samen. Cluster verschillende items zoals vazen en waxinelichthouders en speel met vormen, materialen en structuren. Heerlijk voor een echt thuis gevoel!

Kleurenpalet Trust
Kleurenpalet Trust

SHOP DE STIJL

Kleurenpalet #3 | Expressive

Het kleurenpalet Expressive geeft energie en verrast. Leuk om te weten is dat deze kleuren staan voor kiezen waarin je gelooft. Bij dit palet gaat het om anders denken. Accessoires in felle kleuren creëeren een sterk contrast met de basiskleur Brave Ground. Het servies van HKliving in roze tinten maakt de look compleet. Durf jij het aan?

Kleurenpalet Expressive
Kleurenpalet Expressive

SHOP DE STIJL

Kleurenpalet #4 | Timeless

Als laatste het kleurenpalet Timeless. Klassieke en moderne tinten geel brengen een positief en inspirerend gevoel bij jouw thuis. De kleurtinten uit dit palet kunnen helpen om een achtergrond te creëren die het oude en nieuwe omarmt. De kleuren brengen positiviteit en balans in een ruimte. Decoreer je wandkast met mooie woonaccessoires, items in de kleuren oker en zachtbruin passen goed binnen deze stijl. Voor de finishing touch stijl je af met droogbloemen, bijvoorbeeld door een mooi boeket op de salontafel.

Kleurenpalet Timeless
Kleurenpalet Timeless

SHOP DE STIJL