×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

BASIC CHIQUE

september 2020

Een veel voorkomende en prettige woonstijl is een neutraal en basic interieur. Een basic interieur is alles behalve saai, het is een woonstijl waarin rust en harmonie centraal staan. Een kleurenpalet van veel grijstinten wordt gecombineerd met wit, beige en naturel tinten. Over het algemeen zijn de kleuren licht waardoor er een frisse en no-nonsense sfeer ontstaat. Een lichtgrijze hoekbank, zoals model Sting van Coming Lifestyle is een goede basis bank om de woonstijl basic chique mee te creëren.

Coming Lifestyle bank Sting

Coming Lifestyle

SHOP IN DEZE STIJL

Basic chique | materialen

In de woonstijl basic chique wordt veel gebruikt gemaakt van contrasterende materialen. Dit is een goede tegenhanger voor het feit dat je weinig diversiteit in kleuren ziet. Deze woonstijl is, ondanks het beperkte kleurenpallet, toch boeiend door de verscheidenheid in textuur en materiaal. Warme materialen zoals wol, bouclé stof en vilt spelen de hoofddrol in deze woonstijl. Deze stoffen materialen worden gecombineerd met natuurlijke materialen zoals beton, webbing en lichte houtsoorten.

HKLiving kussens

HKLiving

Bodilson stoel Finn

Bodilson

SHOP IN DEZE STIJL

  1. MUST Living Opbergkast Provence
    MUST Living Opbergkast Provence
    € 999,00

Basic chique | slaapkamer

Natuurlijke kleuren brengen een avontuurlijke, stabiele sfeer in de slaapkamer. Bij deze kleuren kun je gaan voor warme aardetinten zoals bruin en beige. De merken Essenza en VanDyck bieden een uitgebreide assortiment dekbedovertrekken zodat je de basic chique woonstijl goed vanuit je woonkamer naar het slaapvertrek kunt doortrekken. Ga voor een mooie flanellen bloemenprint, een streepje of een uni variant van katoen satijn. Decoreer met mooie sierkussens of een sprei in aardetinten om heerlijk weg te dromen bij de basic chique stijl.

Dekbedovertrek Essenza

Essenza

Dekbedovertrek VanDyck

Vandyck

SHOP IN DEZE STIJL