×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Trend alert: 3D in huis!

Diepte is belangrijk in ieder interieur. Maar waarom? In deze blog gaan we dieper in op hoe en waarom je diepte toevoegt aan jouw interieur. Het is één van de nieuwste en meest populaire trend op interieurgebied: 3D in huis. Hiermee geef jij jouw interieur net even dat extra zetje richting de WOW-factor.

Vaak zien we bij deze woontrend driedimensionale objecten aan de wand. Hierbij kun je denken aan wandpanelen, behang of een iets minimalistischere toevoeging, zoals een wandplaquette. Kenmerkend aan deze trend zijn de grafische patronen en natuurlijke structuren.


Trend 3D in huis

Home Center

Wandpanelen met akoestisch doek

Helemaal passend binnen deze trend zijn de akoestische wandpanelen van onze afdeling Design. Met hun natuurlijke look en verschillende houtsoorten zijn ze toepasbaar binnen vrijwel iedere stijl. Achter deze panelen zit een akoestisch doek, waardoor ze helpen met de geluidsdemping.

Deze panelen zijn verkrijgbaar in twee houtsoorten. Je hebt de keuze tussen Classic Oak en Zwart. Deze panelen zijn 60cm breed en 240cm hoog. Het leuke aan deze panelen is dat je ze zowel horizontaal als verticaal kan bevestigen! Ook leuk om bijvoorbeeld achter het bed te hangen met wat lampjes erin. (prijs zit tussen de €150 en €195, afhankelijk van de uitvoering).


Akoestische wandpanelen

Home Center

Akoestische wandpanelen

Home Center


Wanddecoratie met structuur

Ben je op zoek naar een iets minder definitieve manier om deze trend toe te passen binnen jouw interieur? Kies dan voor een van onze wanddecoraties! Vaak zien we op de panelen grote vormen en ronde lijnen, waarin wordt gespeeld met diepte. Sommige vormen lopen vlak op de voorgrond, sommigen lopen af naar de achtergrond. Al met al een speels effect.


3D wand decoratie

WOOOD

3D wand decoratie

Home Center


Shop onze wanddecoraties!


Gooi jezelf in het diepe met 3D behang

Durf jij die stap in het diepe te zetten? 3D behang gaan we veel terugzien de komende tijd. Grote, maar rustige grafische patronen nemen in deze trend het voortouw. Vaak hebben deze prints een steenachtige structuur, waardoor je de natuur in huis haalt. Natuurlijke elementen zorgen voor een gevoel van rust in deze al snel drukke trend.

Door te kiezen voor een groot patroon zorg je ervoor dat het niet te druk wordt. Belangrijk binnen deze trend is dat het rustig en stijlvol blijft. Een mooi voorbeeld hiervan is behang Sculpted Clay Sand van Eijffinger. Ook deze is verkrijgbaar bij Home Center.


3D behang

Home Center

3D behang

Home Center


Wil je nog dieper ingaan op deze trend?

Wil je graag meer weten over deze woontrend? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan klaar voor al jouw interieurvragen. Wil je deze trend graag toepassen in huis, maar heb je geen idee hoe? Plan dan een advies. in met een van onze interieurstylisten, zij helpen je met alle liefde!