Gratis interieuradvies bij Home Center

Zit je met een eenvoudige interieurvraag of kun je wel wat interieuradvies gebruiken? Loop dan eens binnen bij Home Center voor gratis interieuradvies. Elke dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdag middag tussen 13:00-17:00* en op zaterdag van 10:00-17:00* kun je bij ons professionele team van interieurontwerpers terecht voor gratis interieuradvies. Dit op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Tip: neem een plattegrond en eventuele foto's van je woning mee.

Het team van interieurstylisten


Paula Huizenga heeft gestudeerd aan de opleiding Textiel & Design, is werkzaam geweest als inkoper, trendwatcher en styliste in schoenen en kledingbranche en heeft gewerkt in het Verre Oosten. In 2007 is zij gestart met Paula Huizenga Styling. Paula ontwerpt sinds 2010 onder haar eigen label ByPaula, waaronder zij is begonnen met haar verlichtingslijn en later overige meubels: www.bypaula.nl.

Tevens is zij bekend als Interieurstylist van Home Center te Wolvega en maakt zij deel uit van het Home Center ontwerpteam. Zij tekent plattegronden en geeft styling en interieuradviezen. Daarnaast is Paula ook bezig met projectmatig inrichten en het inrichten van kantoren. Tevens is ze gastdocent en geeft ze les aan stylistes in dop. Paula houdt van schrijven, bloggen en social media.

Elly heeft gestudeerd aan de Pedagogische Academie en is werkzaam geweest als leerkracht. In 2006 volgde zij haar creatieve gevoel voor wonen en behaalde haar diploma aan het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur met daarop volgend de Masterclass. Vervolgens heeft ze het certificaat ‘verkoopstyliste’ en interieur- en woningfotografie gehaald.

In 2008 is ze gestart met haar bedrijf ‘Joy of Styling ’waaruit diverse opdrachten voortvloei(d)en. Binnen Home Center heeft zij gewerkt voor Rivièra Maison en Spectral Store. Elly is interieurontwerpster bij het enthousiaste Stylingteam van Erwin Hamming-Schott, waarvoor ze wekelijks interieuradviezen geeft in Home Center.

Na jaren werkzaam geweest te zijn in de Mode, PR en diverse kantoorfuncties te hebben vervuld werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. De keuze was logisch de interesse voor stylen en ontwerpen is er altijd al geweest en hobbymatig regelmatig uitgevoerd.

In 2010 zijn de opleidingen Interieurstylist- en architect afgerond. Ook een 3D programma ontwerptekenen is bij Michiel de Zeeuw (van RTL woonmagazine) gevolgd. Een enorme ervaring is opgedaan door het ontwerpen, bouwen en stylen van de eigen woonboerderij en de appartementen voor Bed & Breakfast AEmiliuszathe.

Na het behalen van de diploma’s is zij gestart met haar eigen bedrijf Interno Styling kleur- en interieuradvies. Sinds kort maakt zij ook deel uit van het team van Erwin Hamming - Schott en geeft ze interieuradvies bij Home Center.

Annemarie Taekema heeft zich gespecialiseerd in de Interieur- en Verkoopstyling. Na studies aan de vakopleiding Interieuradviseur aan het CIBAP in Zwolle en Perk Interieuropleidingen in Eindhoven is Annemarie in 2012 gestart met haar eigen onderneming 'Styling by Annemarie'.

Zij heeft al veel op het gebied van interieurstyling gedaan, is bovendien met regelmaat te zien in de media en is creatief in de breedste zin van het woord. Annemarie laat zich bij de keuze van kleuren, meubels, accessoires en planten inspireren door reizen, architectuur en natuur. Ver weg en dichtbij.

Naast haar eigen onderneming maakt Annemarie sinds 2016 deel uit van het Stylingteam van Erwin Hamming-Schott dat binnen Home Center interieuradvies geeft.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >