×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Stijlvol opbergen

Een opgeruimd huis zorgt ook voor een opgeruimd hoofd. Maar hoe zorg je ervoor dat je huis opgeruimd is en er ook stijlvol uitziet? En hoe doe je dit in de slaapkamer of keuken? Je leest er alles over in deze blog!

Je hebt vast wel eens van haar gehoord, Marie Kondo, de Japanse opruimgoeroe. Met haar ‘KonMari’ filosofie leer je vaarwel te zeggen tegen overbodige spullen in huis en breng je orde en rust aan in de ruimte om je heen. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat je een vaste plek creëert voor alle spullen in huis! Meer tips? Hieronder vertellen we je alle tips over hoe je je huis stijlvol kan opruimen.


Opbergen in de woonkamer

De woonkamer opgeruimd houden is misschien wel de grootste uitdaging in huis. Je wilt dat het netjes is, maar het geheel moet er natuurlijk ook stijlvol uitzien. Je herkent dan ook vast het gevoel dat je aan het opruimen bent en geen idee hebt waar je iets moet opbergen. Dan wordt het misschien hoog tijd voor de ‘KonMari’ filosofie van Marie Kondo. Stel jezelf de vraag of je iets echt nodig hebt en of je er gelukkig van wordt. Is het antwoord nee? Weg ermee!

Met een dichte kast creëer je een rustig aanzicht en zorg je voor veel opbergruimte voor de items die je wilt bewaren. Door te kiezen voor een kast met een unieke vormgeving voeg je ook een eyecatcher toe aan jouw interieur. En die eyecatcher is wat het totaalplaatje sfeervol gaat maken. Bekijk alle opbergkasten.

Daarnaast kun je kiezen voor een slimme opberger, zoals bijvoorbeeld Hoekbank Florence van Pronto Wonen. Een ruime hoekbank met ingebouwde opbergruimte onder het loungegedeelte. Met dit element benut je niet alleen alle ruimte, maar geef je jouw woonkamer ook een stijlvolle uitstraling!


Kast woonkamer

Castelijn

Kast woonkamer

Home Center


Orde in de keuken

In de keuken wordt gekookt en geleefd. Pannen, borden en bestek zijn een paar items die iedereen in de keuken heeft. Daarom is het ook belangrijk dat je een keuken hebt met genoeg opbergruimte. En daarvoor kun je best wat slimme opbergers gebruiken! Op onze keukenafdeling vind je hier slimme oplossingen voor.

Zo zorg je gemakkelijk voor een overzichtelijke lade met bijvoorbeeld een ingebouwde bestekbak. Hierin kun je jouw bestek verdelen en gemakkelijk uit elkaar houden. Maar hoe ruim je zo’n lade nu in? Dat doe je met de KonMari methode. Hiermee zorg je ervoor dat alles een vaste plek krijgt, zodat je precies weet waar je iets neer moet leggen.

Daarnaast kun je kiezen voor een element met drie lades, maar met één deur. Hiermee behoud je het rustige aanzicht van de keuken en daarnaast maak je optimaal gebruik van de ruimte. Naast alle losse producten die je opbergt in kastjes en lades, kun je er ook voor kiezen om je afvalemmer in een keukenkastje te laten verwerken. Zo heb je geen last van een losse prullenbak in de keuken én ziet het er schoon en geordend uit.


Opberglade in de keuken

Home Center

Opbergruimte in de keuken

Home Center


Een opgeruimde slaapkamer

Slapen is natuurlijk het fijnst in een opgeruimde slaapkamer. Dat maakt het extra belangrijk dat je ook hier genoeg opbergruimte hebt. Toch zien we dat er in de slaapkamer vaak te weinig opbergruimte is. Met een bedbank of bed met bedlade los je dit probleem op en creëer je genoeg ruimte voor al jouw favoriete items. Daarnaast geeft het jouw slaapkamer een nette en rustige uitstraling.

De slaapkamer lijkt snel ongeordend door kleren die over de stoel hangen of bijvoorbeeld een niet opgeruimd nachtkastje. Over die kledingstoel gesproken: Kleding opruimen kun je op verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kledingrek, waar je al jouw kleding netjes aan hangt, maar ook voor een linnenkast. Hiermee zorg je ervoor dat alles afgeschermd is en zorg je voor een rustig aanzicht. Bij Home Center vind je veel verschillende linnenkasten, waarin je al jouw kleding op kunt bergen. Wist je dat de meeste hiervan zelfs geheel naar wens zijn samen te stellen? Hoe groot of klein je ook woont, voor iedere ruimte vind je een geschikte kast. Wil je graag meer weten over het samenstellen van jouw ideale linnenkast? Neem dan contact op met onze afdeling Slaapcenter XXL

Tip: Ook voor de kinderkamer is een bedlade een goede oplossing om meer opbergruimte te creëren. Bij Home Center vind je allerlei slimme opbergers voor de kinderkamer met bedlades of opbergvakken! Handig om hier bijvoorbeeld linnengoed in op te bergen, zo heb je dit altijd snel bij de hand.


Trendhopper

Linnenkast

Comfort Suite


Aan de slag!

Dit waren onze tips voor een stijlvol en netjes interieur! Hopelijk heeft dit je inspiratie gegeven om direct aan de slag te gaan met stijlvol opbergen. Heb je nieuwe opbergmanden nodig of is het tijd voor een nieuwe opbergkast? Je bent welkom om inspiratie op te doen in onze woonwinkel. Heb je hulp nodig bij het creëren van een stijlvol interieur? Onze interieurstylisten helpen je graag op weg! Je kan altijd binnenlopen voor gratis advies in onze adviesstudio. Wil je uitgebreid interieuradvies? Dan ontvangen we je graag op afspraak. Plan eenvoudig een gratis adviesgesprek in met één van onze interieurstylisten.


Shop stijlvolle opbergers

  1. WOOOD Lockerkast Stijn
    WOOOD Lockerkast Stijn
    € 499,00
  2. Profijt Meubel Opbergkast Newhaven
    Profijt Meubel Opbergkast Newhaven
    € 799,00

Op zoek naar meer wooninspiratie?

Benieuwd naar alle woontrends, stijlen en tips? Neem dan eens een kijkje tussen onze andere woonblogs.