×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Mix and match: eetkamerstoelen

Het mixen van verschillende eetkamerstoelen aan de eettafel is ontzettend populair. Niet voor niets, want verschillende kleuren en designs aan tafel geeft je eetkamer of eethoek een bijzondere twist. Daarnaast zorgt het combineren van stoelen ervoor dat je eetkamer erg persoonlijk is. Het combineren van eetkamerstoelen kan bij alle interieurstijlen; van industrieel tot vintage en van landelijk tot modern. Je kunt het mixen en matchen dus ook bij jou thuis toepassen! Home Center geeft je in deze blog tips over het combineren van verschillende eetkamerstoelen.

Tip 1: één stoel, verschillende kleuren

Wil je wat meer pit in je eetkamer, maar vind je verschillende modellen stoelen combineren iets te gek? Kies dan voor één stoel en mix deze in verschillende kleuren, materialen of uitvoering. Vind je het lastig om kleuren uit te kiezen? Ga dan voor een mix van basis kleuren, zoals licht grijs in combinatie met donkergrijs. Zo sluit een combinatie van pasteltinten en zachte grijstinten perfect aan op licht interieur. Kies dan bijvoorbeeld voor een mix van pasteltinten of zachte grijstinten. Wil je het iets gewaagder? Ga dan voor felle en opvallende kleuren. Dit geeft je interieur een vrolijke en uitdagende look en feel.


Shop verschillende kleuren

  1. Vitra Eetkamerstoel Eames DSR Fiberglass
    Vitra Eetkamerstoel Eames DSR Fiberglass
    € 675,00

Tip 2: verschillende eetkamerstoelen

Ben je een echte durfal en wil je eens wat anders aan je eettafel? Combineer dan verschillende eetkamerstoelen voor een unieke look. Door diverse modellen in dezelfde kleur of hetzelfde materiaal neer te zetten, wordt het niet te druk. Zo behoud je toch eenheid rond de eettafel. Uiteenlopende kleuren en materialen kunnen er ook heel leuk uitzien. Je kunt ook een krukje aanschuiven bij tafel voor extra variatie. Kijk welke samenstelling jij mooi vindt en upgrade je eetkamer.

tip mix it eetkamerstoelen

Boldilson

tip mix it eetkamerstoelen

Boldilson

tip mix it eetkamerstoelen

HKliving


Shop verschillende eetkamerstoelen en krukjes

Tip 3: eetkamerstoelen en een eetkamerbank

Wil je eens wat anders dan eetkamerstoelen? Kies dan voor een combinatie met eetkamerstoelen en een eetkamerbank. Hiermee creëer je in een handomdraai een andere look en feel in je eetkamer. Tevens biedt een eetkamerbank veel extra zitplekken voor de ruimte die hij inneemt.


Shop eetkamerbanken en -stoelen

  1. Zuiver Eetkamerstoel Albert Kuip
    Zuiver Eetkamerstoel Albert Kuip
    € 189,00

Keuze gemaakt?

Vind je het moeilijk om te kiezen? Geen zorgen, jij kent je eigen smaak en stijl als geen ander! Maak het persoonlijk en ga voor wat jij mooi vindt. Ben je door het woonwinkelen van eetkamerstoelen erachter dat je ook graag een andere eettafel wil? Bekijk dan ons aanbod eettafels online of kom bij ons langs in de winkel.