Wonen&Co Wooninspiratiedagen - Gratis Workshops

Wonen&Co bij Home Center

DIY - Alles voor een stijlvol interieur

Maak je interieur nog persoonlijker met zelfgemaakte woonaccessoires. Kom tijdens de herfstvakantie - van 20 t/m 27 oktober - langs en neem deel aan één van onze workshops. Leer van één van onze interieurstylisten tips en trucs om zelf aan de slag te gaan met het bestempelen van een kussenhoes of het kleien van een sieradenschaaltje en ga je naar huis met je woonitem!

Workshop sieradenschaaltje van klei

sieradenschaaltje van klei

Gek op kleine, bijzondere schaaltjes om bijvoorbeeld je sieraden in te bewaren? Doe dan mee aan de gratis workshop sieradenschaaltje maken van klei. Eén van onze interieurstylisten leert je tips en trucs om klei te vormen tot een prachtig, uniek schaaltje.

De workshop sieradenschaaltje van klei wordt gegeven op maandag (aanvang 14:30 uur) (VOL) woensdag en vrijdag (aanvang 10:00 uur).

Let op: deze workshop biedt ruimte aan 15 personen. Deelname is GRATIS, maar geef je wel even op om zeker te zijn van een plek, want: VOL=VOL!

Workshop kussenhoes stempelen = VOL

kussenhoes stempelen

Schuif aan bij de workshop kussenhoes stempelen en maak zelf, met behulp van één van onze Home Center interieurstylisten een leuke en persoonlijke kussenhoes.

De workshop kussenhoes bestempelen wordt gegeven op dinsdag en donderdag (aanvang 10:00 uur).VOL

Let op: deze workshop biedt ruimte aan maximaal 7 personen. Deelname is GRATIS, maar geef je wel even op om zeker te zijn van een plek, want: VOL=VOL!

Workshop plantenhanger maken

Aangezien de botanische trend nog wel even aan blijft zullen ook de plantenhangers veelgeziene items in het interieur blijven. Creëer je eigen tuintje in de lucht met een aantal zelfgemaakte exemplaren. Hoe je dat maakt? De redactie van Wonen&co legt het je uit in de workshop plantenhanger maken waarin je aan de slag gaat met deze plantenhanger met vintage uitstraling.

De workshop plantenhanger maken wordt gegeven op zaterdag 20 oktober en zaterdag 27 oktober (aanvang 10:30 uur).

Let op: deze workshop biedt ruimte aan maximaal 20 personen. Deelname is GRATIS, maar geef je wel even op om zeker te zijn van een plek, want: VOL=VOL!

Particolare: workshop Paper Flower

workshop paper flower

Maak je eigen bosje bloemen van papier en ijzerdraad! Sabine Boogerd van het merk Particolare zal op zaterdag 20 oktober, vrijdag 26 oktober en zaterdag 27 oktober aanwezig zijn voor het geven van stylingadvies. Nieuw is deze DIY waarmee je je eigen boeket van 'Paper flowers' maakt!

Sabine Boogerd zal aanwezig zijn op zaterdag 20 oktober, vrijdag 26 oktober en zaterdag 27 oktober. Om 11:00 uur en om 13:30 uur kun je bij haar terecht voor de workshop!.

Let op: deelname is GRATIS, geef je wel even op om zeker te zijn van een plek, want: VOL=VOL!

Aanmeldformulier

Workshop

Jouw gegevens

* Verplichte velden

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >