Woonideeën voor jouw woonkamer

Heeft je woonkamer een make-over nodig, of ben je gewoon toe aan een nieuwe look voor je interieur? Kom langs bij Home Center Wolvega voor inspiratie en tips op het gebied van wonen. Wat je stijl ook is, van klassiek tot modern en van design tot industrieel, voor iedere woonstijl staan er nieuwe meubelen te wachten op jou. Ook voor advies over je nieuwe woonkamer kun je terecht bij alle 50 woonwinkels. Neem eens een kijkje in de volledig ingerichte woonkamers en laat je adviseren. Tevens kun je ook aankloppen voor interieuradvies bij onze interieurstylistes. Deze zijn iedere dag aanwezig.

Nieuwe meubelen nodig voor je woonkamer?

Heeft je woonkamer geen nieuwe make-over nodig, maar ben je wel toe aan nieuwe meubels als een bank, stoel(en) of kast? Ook hiervoor kun je bij Home Center terecht. Door één element in je interieur aan te passen, kun je veelal ook al een groots effect bereiken. Dus vervang die “oude” 3-zitsbank door een nieuwe hoekbank in een andere kleur en stof. Je woonkamer fleurt er helemaal van op.

2 artikel(en)

 1. Buffetkast model Oakford

  De buffetkast Oakford heeft een landelijk uitstraling en maakt deel uit van een uitgebreid woonprogramma. De kast heeft boven twee verstelbare schappen achter deur en onder een verstelbaar schap.
  Vanaf: € 2.559,00

  Bekijk product

 2. Pronto Wonen Dressoir Montreal

  Dit prachtige dressoir uit het programma Montreal is verkrijgbaar bij Pronto Wonen. Kenmerkend eigentijds en passend binnen elk interieur.
  € 699,00 € 399,00

  Bekijk product

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >