Afdeling Traditioneel Wonen

De afdeling Traditioneel Wonen ademt één en al traditionele sfeer uit. De Traditionele woonstijl bestaat al erg lang, deze rijke woonstijl is ontstaan in de renaissance en heeft invloeden in zich van de Griekse en Romeinse oudheid. Van oudsher is de traditionele woonstijl een statige en elegante woonstijl waarin je interieur bol staat van luxe en antiek. Het interieur wordt gekenmerkt door symmetrie, ornamenten, zuilen en donkere houtsoorten. Een kroonluchter in je interieur is niet weg te denken uit de traditionele woonstijl. Op de afdeling Traditioneel Wonen vind je o.a. de volgende merken:

Stressless

Home Center heeft de grootste afdeling met de complete Stressless collectie en dat is uniek in Nederland. Stressless biedt de bestzittende kwaliteits comfort-fauteuil met 10 jaar garantie op de constructie. Stressless® comfortfauteuils en banken bestaan in verschillende soorten en maten. Een bank met een relaxhoek wordt al snel een ontmoetingsplek en een gezellig middelpunt. Dit is een plek om met elkaar dingen te beleven waaraan je later met plezier terug denkt.

Bekijk de collectie van Stressless

Himolla

Himolla is met recht de grootste producent van beklede zitmeubelen in Europa. De fraai vormgegeven Himolla meubels bieden een hoogwaardig ergonomisch zitcomfort, zijn van buitengewone duurzame kwaliteit en zijn alleen gezondheidsvriendelijk geproduceerd! Bij Himolla heb je de keuze uit meer dan 500 verschillende modellen, maar liefst 800 stoffen en 100 soorten leer in talrijke kleuren en dessins. Stel zo je eigen meubel samen.

Bekijk de collectie van Himolla

De afdeling Traditioneel Wonen bevindt zich op de begane grond, achterin Home Center (vanuit de entree rechtdoor naar achteren).

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >