Top Selected

Header topselected

Top Selected heeft diverse inspirerende sfeergroepen voor je samengesteld met een ruime keuze aan stijlvolle banken, fauteuils, eetkamertafels en -stoelen. Hou je van modern, traditioneel, eigentijds, romantisch of landelijk, kom dan snel naar onze showroom en laat je verrassen door de fraaie collectie zit- en eetkamermeubelen.

Dutchbone

Dutchbone, van de makers van het merk Zuiver. Dutchbone staat voor dynamische producten met een eigen unieke ziel en een handtekening. De producten van Dutchbone zijn ontdekt tijdens verre reizen en zijn geïnspireerd op de kleuren van de aarde. De collectie is een combinatie van handwerk en industrie. Dutchbone is constant in beweging en heeft voor iedereen iets in petto. Of je nu in een loft in New York woont of in een woonboot in Amsterdam.

Bekijk de collectie van Dutchbone

Zitbank op Maat

Zitbank op Maat is een uniek concept. Je ontwerpt je eigen eetbank, hoekbank, fauteuils, hocker of eetkamerstoelen. Op maat gemaakte zitbanken die speciaal voor jou op bestelling worden vervaardigd. En dat alles 100% made in Holland! Alle banken worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd in een Nederlandse fabriek. Door de combinatie van hoogwaardige materialen, ambachtelijk vakmanschap en de meest moderne technieken is uitstraling, comfort en een lange levensduur altijd gewaarborgd. Zitbankopmaat staat dan ook voor kwaliteit van Hollandse bodem.

Bekijk de collectie van Zitbank op Maat

De afdeling Top Selected bevindt zich op de 1e verdieping bij Home Center, naast Mioni en Pronto Wonen boven Trendhopper. Wil je graag meer zien van de afdeling Top Selected? Klik dan hier voor een sfeerimpressie van de afdeling Top Selected >>

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >