Artikelen 1 tot 40 van 1432 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De eetkamer is het hart van je huis

Heb je een nieuwe eethoek nodig voor in je interieur? Een eethoek is zeer bepalend voor je eetkamer. Een eethoek moet passen bij de inrichting van je interieur en tevens is de grootte van de eethoek belangrijk. Ben je op zoek naar een leeftafel of juist naar een knusse eettafel? Een leeftafel is erg handig als er bijvoorbeeld regelmatig mensen op visite komen of blijven eten. Heb je beperkte ruimte voor de eethoek? Kies dan voor een knusse eettafel.

Eetkamerstoelen maken je eethoek compleet

Naast een tafel, maken stoelen je eethoek compleet. Kies je voor comfortabele eetkamerstoelen, moderne kuipstoelen of heb je liever een hoge eettafel met barkrukken? Ook kun je er voor kiezen om te variëren in stoelen rond je eettafel, ga bijvoorbeeld voor verschillende kleuren stoelen. Alles kan je vinden in de collectie van Home Center. Jouw nieuwe eethoek zit er zeker weten tussen! Kom snel een kijkje nemen tussen meer dan 370 eetkamerstoelen en tafels.

Grote collectie stoelen

Naast banken heeft Home Center ook een grote collectie stoelen. Ben je op zoek naar eetkamerstoelen, (relax)fauteuils of barkrukken? Winkels als XOOON, Profijt Meubel, Henders & Hazel en Happy Living bieden alle soorten stoelen die in jouw interieur passen. Voor ieder budget is er een mooie nieuwe stoel.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >