Traditioneel

Klassiek sfeer
Traditioneel bij Home Center

De Traditionele woonstijl bestaat al iets langer, deze rijke woonstijl is ontstaan in de renaissance en heeft invloeden in zich van de Griekse en Romeinse oudheid. Van oudsher is de traditionele woonstijl een statige en elegante woonstijl waarin je interieur bol staat van luxe en antiek. Het interieur wordt gekenmerkt door symmetrie, ornamenten, zuilen en donkere houtsoorten. Een kroonluchter in je interieur is niet weg te denken uit de traditionele woonstijl.

Een traditioneel interieur herken je aan de royale vormen en de vaak glimmende materialen. De kleuren zijn vaak intens, sober en chique. In een traditionele woonkamer zie je vaak Oosterse elementen zoals een Perzisch tapijt en (noten)houten meubelen. Home Center biedt een ruime keuze aan traditionele meubelen, hierbij valt te denken aan Himmolla, Gepade, Stressless en Sedes.

4 artikel(en)

 1. Uit de krant Superkeukens Keuken Lissabon / Rodez

  Superkeukens Keuken Lissabon / Rodez

  Moderne keuken met hoogglans fronten en glaskasten, waarin mooie spullen prachtig tot hun recht komen door de geïntegreerde verlichting.

  € 5.999,00

  Bekijk product

 2. Superkeukens Keuken Casali

  Een moderne landhuiskeuken met een groot spoeleiland, speelse elementen en zelfs een handige voorraadkast, hier kan naar hartenlust gekookt worden!

  € 9.299,00

  Bekijk product

 3. Superkeukens Keuken Franchetti briljantwit

  Ruime hoogglans keuken met een strakke belijning, die uitnodigt om een heerlijke maaltijd te bereiden.

  € 5.299,00

  Bekijk product

 4. Superkeukens Keuken Sorrento Plus

  Tijdloze keuken met een moderne twist door de stoere uitstraling!

  € 4.399,00

  Bekijk product

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >