Afdeling Sofa Center

Op de afdeling Sofa Center vind je een mix van stijlen voor het midden tot hoge segment; van Italiaans design tot aan Duits comfort en kwaliteit. Maar ook moderne en strakke meubelen tref je hier aan. Voor alle meubels geldt één ding; comfort staat hoog in het vaandel. Naast banken en fauteuils heeft Sofa Center ook een collectie eettafels, eetstoelen en kasten. Op de afdeling Sofa Center vind je o.a. de volgende merken:

Bert Plantagie

De zitmeubelen en tafels van het Hollandse merk Bert Plantagie zijn opvallend en veelzijdig, maar tegelijkertijd ook eenvoudig met een eigen identiteit en aansprekend, tijdloos modern. Onze leefomgeving is steeds vaker een weerspiegeling van onze eigen identiteit. Sinds 2011 kun je bij Bert Plantagie je eigen, unieke, persoonlijke stoel creëren. Hiervoor heeft Bert Plantagie het "Make It Yours" concept ontwikkeld waarin je in 11 stappen een eetkamerstoel naar wens kunt samenstellen.

Bekijk de collectie van Bert Plantagie


Natuzzi

Sinds meer dan 50 jaar ontwerpt en vervaardigt Natuzzi opmerkelijk design volgens een traditie van puur vakmanschap. Nauwkeurige aandacht voor details en gebruik van innovatieve materialen zorgen ervoor dat Natuzzi is uitgegroeid tot een wereldmerk. Handvervaardigd Italiaans interieurdesign, in een mix van schoonheid en elegantie garanderen een kwalitatief en stijlvol product. Een designobject van Natuzzi is een investering in een warm thuis.

In 1959 begon de Italiaanse Natuzzi Group als eenvoudige werkplaats waar zitbanken en fauteuils werden gemaakt voor de lokale markt. Vandaag de dag verkoopt de Natuzzi Group haar producten wereldwijd. Om ook de moderne klant tegemoet te komen, heeft Natuzzi een collectie ontworpen die moderner is dan de "standaard" collectie van Natuzzi. Deze collectie wordt Editions by Natuzzi genoemd. De zitbanken en fauteuils van Editions by Natuzzi zijn bestemd voor de moderne mens met een dynamische en ongedwongen levensstijl waarin het thuisgevoel centraal staat.

Bekijk de collectie van Natuzzi

Koinor

Koinor kan getypeerd worden als een perfect samenspel van design, functie en comfort. Koinor stelt extreem hoge eisen aan hun meubels, waarbij (zit)comfort een van de belangrijkste kenmerken is. Naast comfort hebben de meubelen een moderne, strakke uitstraling. Koinor produceert zijn meubelen alleen in eigen land, hierdoor blijft het vakmanschap behouden. Koinor kan worden omschreven als traditioneel handwerk in combinatie met hoogwaardige leder- en stofsoorten. Echt iets bijzonders, dat is Koinor.

Bekijk de collectie van Koinor

W. Schillig

De wereld van W. Schillig is een wereld apart. Ruim 60 jaar heeft deze Duitse meubelfabrikant een passie voor het creëren van opvallend zitmeubilair van hoge kwaliteit en een onvergetelijk zitcomfort. Tijdloos en trendy ineen. Voor de bekleding van de meubelen gebruikt W. Schillig alleen de beste materialen. Je kunt hierbij kiezen uit talloze kleuren in zowel de stoffen- als leercollectie.

Bekijk de collectie van W. Schillig

De afdeling Sofa Center bevindt zich op de begane grond, links van de entree.

Wil je graag meer zien van de afdeling Sofa Center? Klik dan hier voor een sfeerimpressie van de afdeling Sofa Center >>

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >