4 artikel(en)

Een slaapbank: makkelijk in gebruik

Of je nu een logé te slapen krijgt of je hebt een kleine ruimte voor je slaapkamer en woonkamer; een slaapbank is ideaal. Overdag een bank, s'nachts een bed! Ben je toe aan een nieuwe slaapbank? Kom eens een kijkje nemen in de grote collectie bij Home Center. Voor iedere woonstijl; van industrieel, klassiek tot aan landelijk is er geschikte slaapbank te vinden. Ook wordt er bij Home Center aan iedere portemonnee gedacht, voor ieder budget is er wat wils.

Soorten slaapbanken

Er zijn diverse soorten slaapbanken. Je hebt een uitklapbare slaapbank, deze ziet eruit als een gewone bank. Door de bank uit te klappen kun je er gemakkelijk een bed van maken. Over het algemeen biedt deze slaapbank plaats aan twee personen. Dan heb je ook nog, de gewone bank die je als bed kunt gebruiken. Deze banken kun je niet ombouwen tot een bed. Maar je kunt ze wel als bed gebruiken omdat ze de kussens wat steviger zijn en recht liggen. Dit soort slaapbank biedt plaats aan één persoon. Deze bank is ideaal als je geen zin of ruimte hebt om een slaapbank om te bouwen.

Er is ook een slaapbank met een lade eronder. Ook dit is een makkelijk soort slaapbank. Onder je bank ligt een lade die je kunt uitschuiven. Deze lade kan dan als bed gebruikt worden. Als laatste heb je een slaapbank met vast ligstuk. Deze banken hebben een vast ligstuk zodat je hem gemakkelijk als slaapbank kunt gebruiken. Een andere mogelijkheid is een bijzetstuk dat je tegen de bank aanschuift, zodat er een bed ontstaat. Maak jouw keuze uit diverse modellen slaapbanken.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >