Slaap Center XXL

Bij Home Center te Wolvega bevindt zich de grootste slaapafdeling van Noord-Nederland, Slaap Center XXL. Hier kun je alles op het gebied van slapen vinden; van boxsprings tot slaapkamerverlichting en van dekbedden en hoofdkussens tot garderobekasten. Onze slaapspecialisten kunnen je adviseren welk bed, dekbed en hoofdkussen het beste bij je past.

Boxsprings

De boxspring is een van de populairste slaapsystemen van vandaag. Boxsprings staan bekend om hun comfort. Bij deze matras-bedbodemcombinatie liggen er als het ware twee matrassen op elkaar. Bij een boxspring bestaat de bedbodem uit een gestoffeerde box met veren, die over de volledige breedte veerkracht geeft. Het topmatras zorgt voor meer souplesse in de toplaag en dus voor een extra comfortabele boxspring. De grootste collectie boxsprings vind je bij Auping, Carpe Diem en DroomDomein.

Hoofdkussens en dekbedden

Het juiste hoofdkussen en het perfecte dekbed zorgen voor een goede nachtrust en een energierijke dag. Omdat elk persoon uniek is, verlangt iedereen een hoofdkussen en een dekbed op maat. Wij doen er daarom alles aan om ons assortiment hoofdkussens en dekbedden aan te laten sluiten bij deze individuele wensen. De grootste collectie hoofdkussens vind je bij Carpe Diem, Ducky Dons en DroomDomein.

Merken Slaap Center XXL

Op de slaapafdeling van Home Center vind je diverse bekende merken, dit zijn o.a.:

Auping

In de onlangs geopende Auping Plaza vind je het complete assortiment Auping-producten: van bedden en boxsprings tot hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel. Ons leven wordt steeds drukker en echte rust is een zeldzaam geworden. Daarom is het belangrijk om goed te slapen, Auping helpt je daarbij. Onze medewerkers adviseren je graag bij de keuze van een Auping boxspring, bed, spiraalbodem of matras. Wij raden je ten zeerste aan om eerst te komen proefliggen bij ons in de winkel, waarna wij je verder kunnen adviseren over de vele mogelijkheden van je nieuwe Auping.

Bekijk de collectie Auping

Tempur

TEMPUR® is meer dan een gewoon bed. Door de druk te verlagen op punten waar je dat het meest nodig hebt, wordt pijn die kan ontstaan in nek, schouders en rug aanzienlijk verminderd of voorkomen. Het resultaat is een gezonde slaap en een verbeterde nachtrust. Bij Home Center vind je een ruime keuze uit het assortiment TEMPUR® matrassen en kussens. De TEMPUR® matrassen en kussens vormen zich naar je lichaam - en geven je een gevoel van gewichtloosheid. De Scandinavische bedcollectie van TEMPUR® bestaat uit matrassen met een bedombouw in stijlvol design voor het perfecte slapen!

Bekijk de collectie Tempur

Wil je graag meer zien van de afdeling Slaap Center XXL? Klik dan hier voor een sfeerimpressie van de afdeling Slaap Center XXL >>

De afdeling Slaap Center XXL bevindt zich op de 1e etage, achterin Home Center, naast Montèl.
Op de afdeling Linnenplaza (begane grond) is een groot assortiment bedtextiel te vinden.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >