Compleet interieurplan voor je huis

Onze interieurontwerpers staan voor je klaar om je te helpen bij het compleet inrichten van je interieur. Aan de hand van jou eigen wensen en ideëen gaan we een uitgebreid interieurplan op maat opstellen. Aan de hand van dit plan nemen wij je mee door de winkel om te zoeken naar de juiste meubels, accessoires en verlichting.


Maak dan hier een afspraak met één van de interieurontwerpers. Zij zullen contact met je opnemen.


Het interieurontwerpteam

Saskia Kruis

Saskia Kruis

Mijn kracht is dat ik mij goed kan inleven in de wensen van de klant en daar mijn passie voor dit vak zijn de mooiste interieroplossingen ontstaan.

Evert Esselink

Evert Esselink

Als interieurontwerper en kunstschilder beheers ik verschillende disciplines die vormgeving, esthetiek en ruimtelijk inzicht als basis hebben. ’Out of the box’, maar binnen de comfortzone, dát is mijn signatuur.

Isobel Hardon

Isobel Hardon

In de door mij ontworpen interieurs staan vorm, functie en jouw wensen centraal. Ze zeggen met name iets over de manier waarop jij woont, werkt en leeft en zijn wars van de waan van de dag, waardoor ze je nog jaren aangenaam zullen verrassen.

Sanne Geerts

Sanne Geerts

Samen nadenken over vernieuwende ideeën en vanuit hier een mooi geheel creëren vind ik het leukste dat er is. Ik denk graag mee over het complete interieur: van de meubelen tot de afstyling met accessoires.

Trees de Vries

Trees de Vries

Bij Home Center kan ik mijn passie om met klanten tot een mooie inrichting te komen kwijt. Een korte studie over de meubels en het vak van verkoopadviseuse hebben mij nog meer gemotiveerd.


Maak een afspraak met het interieurontwerpteam

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het compleet inrichten van je interieur? Plan een afspraak met een van onze interieurontwerpers.

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden

Ook wat voor jou?

* Gratis personal shopper

Zie je bij Home Center door de bomen het bos niet meer? Boek dan gratis een personal shopper.

Lees meer

* Gratis interieur inloopadvies

Wil je weten hoe je kamer het beste ingedeeld kan worden en welke kleuren goed bij elkaar staan? Dan is het gratis interieur inloopadvies iets voor jou!

Lees meer

* Home MakeOver

Behoefte aan advies gericht op jouw woonsituatie? Wij komen graag bij je langs.

Lees meer
Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >