By Wansleeben

Alleen het mooiste in Beeld, Geluid en Interieur by Wansleeben

Een uniek concept in Home Center. Het samengaan van techniek en interieur, dat is waar ons concept voor staat. In onze showroom tonen wij u alle mogelijkheden van het combineren en integreren van beeld en geluid in fraaie meubels.

De grootste Spectral Store van Nederland
Met de komst van een compleet ingerichte Spectral Store gevestigd tussen de meest vooraanstaande meubelmerken binnen het toonaangevende Home Center in Wolvega, maakt dit geheel het tot een ware beleving van beeld en geluid gecombineerd met de mooiste Spectral TV meubels. Met de TV-meubels van het merk Spectral wordt techniek onzichtbaar. Geen zichtbare luidsprekers, subwoofers of een wirwar van draden meer. Spectral is het meest vooraanstaande specialist op het gebied van tv meubels en wandmeubels waarbij de speciaal ontworpen TV kasten geschikt zijn voor de nieuwste smart TV's van dit moment. Bij Spectral is elk TV dressoir een echt TV meubel, passend in elk interieur.

Maatwerk Kasten
Wij kunnen elke woonwens vervullen. Onze ontwerpen beginnen bij een blanco vel papier, samen met u gaan wij uw wensen vormgeven. Door middels van ons 3D-ontwerp programma ziet u uw eigen TV kast, soundbar kast, dressoir of wandmeubel vorm krijgen, en helemaal afgestemd op uw wensen. Door toepassing van een scala aan materialen en kleuren past het meubel altijd perfect in uw eigen interieur.

Dat is maatwerk by Wansleeben.

Kom langs of maak een afspraak voor een kennismaking gesprek bij ons.

Interieur
"Wij gaan verder waar anderen tevreden zijn"
Mooie en praktische interieurs ontwerpen en realiseren, daar ligt onze passie. Het is zoveel meer dan zomaar inrichten. Onze creativiteit en denken in oplossingen die passen bij onze opdrachtgevers is in elk ontwerp voelbaar en zichtbaar, hier draait alles om verrassend maatwerk. Samen met u kijken we naar wat er vandaag allemaal mogelijk is in ontwerpen, maar ook de techniek wordt hierin meegenomen. Zo komen we samen tot een stijlvol, innovatief en passend interieur dat precies bij u past.

Merken
Beeld & Geluid
Samsung - Sonos - Canton - Bose

Interieur
Spectral - by Wansleeben - Just Racks

Accessoires
Just Mounts - Apple - Flexon - Vogels

Meer informatie via: www.bywansleeben.nl of T 0561-475418

U vindt ons in Home Center op de eerste etage naast de designafdeling.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >