bert plantagie BROWN Wandrek Bora

Vanaf: € 795,00
Modern wandrek van metaal met legplanken van eikenhout. Leverbaar in diverse maten. Lees meer
Ben je geïnteresseerd in dit product en heb je nog vragen? Naar aanleiding van je informatie verzoek nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.
Informatieverzoek

Details

Wandrek Bora van het merk bert plantagie is een rek die prachtig decoreert tegen de wand, maar ook perfect zijn werk doet als roomdivider. Wandrek Bora bestaat uit een metalen frame, gecombineerd met eikenhouten planken die naar wens kunnen worden afgewerkt met een bianco, smoked of charcoal olie. Naar wens kan de kast worden voorzien van een inzetblok met klep.
Het frame wordt standaard uitgevoerd in de kleur 100-kohl, maar kan worden uitgevoerd in alle standaard bert plantagie lakkleuren.

Wandrek Bora is verkrijgbaar in de volgende afmetingen (BxDxH):
88x34x164 cm
175x34x164 cm

Dit product maakt deel uit van het bert plantagie Brown label, het nieuwe label van Dutch designmerk bert plantagie. De Brown collectie combineert natuurlijke en robuuste elementen met authentiek en origineel design. De collectie is zowel klassiek als hedendaags en staat voor ongekende kwaliteit en luxe in elk opzicht.

Te bezichtigen in onze showroom: wandkast Bora met een breedte van 175 cm, uitgevoerd met een metalen frame in de kleur 100-kohl, voorzien van twee inzetblokken met klep.

Let op: door het inscheuren van de noesten kan er een fors kleurverschil ontstaan. Dit is onvermijdelijk bij noestig hout en vormt dan ook geen grond voor reclamatie (des te donkerder de olie, des te meer kleurverschil er zal zijn).

De getoonde vanafprijs geldt voor de meest voordelige versie van wandrek Bora (met een breedte van 88 cm, zonder inzetblokken met klep).

Extra informatie

Prijs
vanafprijs
Afdeling
Design
Vertrekken
Woonkamer
Kleur
Naturel
Levervorm
Bezorging incl. montage
Materiaal
Hout - Eiken
Soort
Kasten
Stijl
Design
Merk
bert plantagie

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: bert plantagie BROWN Wandrek Bora

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >