Spectral AIR TV en/of Soundbar meubel

Vanaf: € 1.899,00
Radicaal anders. Ongelooflijk mooi.
Buitengewone materialen. Baanbrekend design. Een schitterende nieuwe modellijn die met uiterste precisie is vervaardigd. Voor het eerst is een tv-meubel niet meer een rechthoekige box maar vormgegeven in een doorlopend design dat samensmelt met de ultradunne televisies van dit moment.

Slimme kabeltrekker.
Air kan wat alle Spectral modellijnen ook kunnen doen: kabels onzichtbaar maken. De geavanceerde onderbouw houdt de Airboard niet alleen stabiel tegen de muur maar zorgt ook voor een optimale en onzichtbare kabelgeleiding. Kabelafdekking geleidt de kabels verticaal tussen de kastelementen, het airboard, de tv en verbergt ze elegant.

MODULAIR
Spectral AIR is leverbaar in diverse lengte en hoogte maten. Dit woonprogramma is modulair en heeft veel mogelijkheden. Als u geen opbergruimte nodig heeft is Air het perfecte mediameubel voor u. Als u ze wel nodig heeft, twee verschillende breedtes als losse elementen maken de horizontale uitbreiding van het Airboard mogelijk. Bijvoorbeeld om randapparatuur te kunnen gebruiken. Om de universele oplossing uit te breiden is er ook voor het vloerstaande lowboard element twee ruime indelingen beschikbaar.

Vaste afmetingen:
165 - 200cm

Vaste hoogtes:
4mm

Vaste dieptes:
48cm

Maatwerk aanpassingen:
Op aanvraag

De Spectral brandstore op de eerste etage in het HomeCenter is een uniek & exclusief interieurconcept: René & Shiela Wansleeben staan voor creatieve oplossingen voor uw droomhuis en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend persoonlijk 3D advies. Lees meer
Ben je geïnteresseerd in dit product en heb je nog vragen? Naar aanleiding van je informatie verzoek nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.
Informatieverzoek

Details

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor het samenstellen van een Spectral tv-meubel, wij ontvangen u graag in de showroom voor een persoonlijk advies in 3D. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van het advies maken wij graag een vrijblijvende afspraak zodat wij voldoende tijd kunnen reserveren om u juist te kunnen adviseren en een interieuroplossing voor u te creëren. Om u volledig te kunnen informeren over de mogelijkheden is het verstandig om foto’s mee te nemen en de maatvoering van uw woonkamer. Wij zouden ook eventueel op voorhand voor u aan de slag kunnen gaan als u deze gegevens per mail verstuurd. Dit kan via telefoonnummer: 0561-475418 of via info@bywansleeben.nl

Extra informatie

Prijs
vanafprijs
Extra kenmerken
Maatwerk mogelijk
Vertrekken
Woonkamer
Kastbreedte
160 cm, 200 cm
Kastdiepte
48 cm
Kleur
Antraciet, Goud, Wit
Levertijd
Vraag ons naar de levertijd
Materiaal
Glas, Metaal
Soort
Kasten
Stijl
Design, Industrieel, Modern
Ook leverbaar als
Modulekast, Wandkast
Merk
Spectral

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Spectral AIR TV en/of Soundbar meubel

Je bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >