Henders en Hazel tv dressoir More vintage white

Vanaf: € 749,00
Het landelijke tv-meubel More in de kleur vintage white voorzien van 1 klep en 1 niche van Henders & Hazel hoort bij het gelijknamige programma welke vele mogelijkheden kent.Elk model is naar eigen wens samen te stellen. Lees meer
Ben je geïnteresseerd in dit product en heb je nog vragen? Naar aanleiding van je informatie verzoek nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.
Informatieverzoek

Details

De serie More bestaat uit 8 afmetingen, 5 mooie kleuren, 2 type poten en een optie in handgreep en LED-verlichting. Het mooie eikenhout heeft zijn natuurlijke eigenschappen behouden. Het hout is voorzien van de nodige noesten en scheurtjes. De houtkleuren zijn: Vintage White, Vintage Summer Grey, Vintage Clay, Vintage Nature en Vintage Brown. Pootkeuze: RVS 10 cm of 15 cm hoog en Hout 10 cm of 15 cm hoog. De laden hebben standaard een metalen handgreep. Op de kleppen is de handgreep en in de open niche een strip LED verlichting een extra optie.

Verkrijgbaar in de afmetingen:
Breed: 140 cm.
Hoogte: 38 cm (op poothoogte 10 cm)
Diepte: 45 cm

Let op: De vanafprijs betreft de afmeting 100 cm breed met houten poot. Dit TV-meubel is onderdeel van een compleet woonprogramma. ( Masters / More )

Extra informatie

Prijs
vanafprijs
Afdeling
Ambiente
Vertrekken
Woonkamer
Kleur
Naturel
Levertijd
Vraag ons naar de levertijd
Levervorm
Bezorging incl. montage
Materiaal
Hout - Eiken
Stijl
Landelijk, Modern
Merk
Henders & Hazel

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Henders en Hazel tv dressoir More vintage white

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >