Afdeling Happy Living

Op de afdeling Happy Living kom je alléén meubelen en accessoires tegen die je een vrolijk gevoel geven. Deze meubelen en accessoires hebben veelal vrolijke kleuren en/of strakke vormen. Ook vind je op de afdeling geleefde, natuurlijke meubels. De woonstijlen modern, design, vintage en industrieel kom je hier tegen. Op de afdeling Happy Living vind je o.a. de volgende merken:

Bodilson

Bodilson, een Nederlands merk met oog voor design en kwaliteit. Bodilson combineert oude, unieke meubelstukken met meubelen van deze tijd. Zo onstaat er een nieuwe, bijzondere woonstijl. Daarom is Bodilson geen gewoon merk te noemen. Door het gebruik van natuurlijke en eerlijke materialen is dit nieuwe merk helemaal bij de tijd. Bij Home Center vind je o.a. banken, fauteuils, tafels, kasten etc. van dit nieuwe nederlandse merk. Bovendien heeft Bodilson een korte levertijd, wat deze collectie nog leuker maakt.

Bekijk de collectie van Bodilson

Jess Design

De designmeubelen van Jess Design weten je in één oogopslag te betoveren: vertrouwd, puur en een tikkeltje eigenwijs. De uitstraling, het materiaal, de opvallende kleuren, de eigenzinnige vormen en de heerlijke zit getuigen van het bijzondere karakter van de Jess Design meubelen. Wie Jess zegt, zegt different, seductive en pure. Drie beloften van Jess Design:

Different: Jess Design is zichzelf. Soms een beetje gek, maar altijd vertrouwd. De meubels hebben iets wat anderen niet hebben. Lef. Dat zie je terug in de opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen.

Seductive: Jess Design betovert. Eén oogopslag is voldoende. Maar de verleiding is meer dan een mooie buitenkant. De aantrekkingskracht zit in elke vezel. Ga zitten en voel het zelf.

Pure: Jess Design is mooi van nature. Zo eerlijk als onze grootste inspiratiebron. Tot in de kleinste details ontdek je karaktertrekken van de natuur. Pure eenvoud heeft geen toevoeging nodig.

Bekijk de collectie van Jess Design

Now! by Hülsta

Now! by Hülsta is het jonge merk van Hülsta, opgericht in 1994. De Now! by Hülsta meubelen worden gekenmerkt hoge kwaliteit, hoge functionaliteit en uitmuntend design. De collectie laat innovativiteit en unieke kwaliteiten zien. Het is namelijk de eerste collectie meeneem meubelen. Met meenemen wordt bedoeld dat ze opnieuw in te richten zijn, maar dat ze ook te verhuizen zijn. Het grootste deel van de meubelsystemen is zonder gereedschap te monteren en ook uit te breiden.

Bekijk de collectie van Now! by Hülsta

Bree's new world

Bree's New World heeft zijn oorsprong in 1897, het was toen bekend als het zogeheten "Stoomtimmerfabriek De Akerboom". Diverse generaties van de familie Van Bree werkten in deze unieke meubelfabriek, die inmiddels is uitgegroeid tot een modern ontwerpbedrijf met eigentijdse design meubelen. Vanaf het eerste idee van een nieuw meubelontwerp tot en met de aflevering bij de klant zijn mensen onmisbaar. Door hun kwaliteiten en hun gevoel bij het produkt bepalen zij de kwaliteit van het merk. Zij maken dat Bree's new world topprodukten kan leveren in Nederland en ver daarbuiten.

Bekijk de collectie van Bree's new world

De afdeling Happy Living bevindt zich op de begane grond, rechts van de entree.

Wil je graag meer zien van de afdeling Happy Living? Klik dan hier voor een sfeerimpressie van de afdeling Happy Living >>

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >