Ontmoet ons designteam

Richard van Rijswijk

Richard van Rijswijk

Kenmerkend voor mijn ontwerpen zijn functionele en verrassende interieurs, die strak en ruimtelijk zijn maar ook warm en huiselijk.

Akkie van der Veen

Akkie van der Veen

Het ontwerpen van een interieur naar jouw persoonlijke smaak is één van de leukste dingen die er is. Ik help je graag een interieur te creëren dat voldoet aan jouw wensen.

Christa Bakker

Christa Bakker

Of het nu gaat om een meubelstuk of een compleet interieuradvies, het is voor mij de uitdaging dat de klant gelukkig is met de aankoop.

Evert Esselink

Evert Esselink

Als interieurontwerper en kunstschilder beheers ik verschillende disciplines die vormgeving, esthetiek en ruimtelijk inzicht als basis hebben. ’Out of the box’, maar binnen de comfortzone, dát is mijn signatuur.

Lieuwe Bijlsma

Lieuwe Bijlsma

Mijn specialisme is het creëren van mooie interieurontwerpen waarbij kleur en vorm samen gaan. Mooie leersoorten, gecombineerd met fijne stoffen maken een interieur tot een echt ‘thuis’.

Cisca Bos

Cisca Bos

Een huis moet passen als een lekker zittende jas; een plek vol comfort, stijl en geborgenheid. Het is voor mij een uitdaging uw wensen en ideeën te vertalen naar een verrassend en uniek interieurplan.

Trees de Vries

Trees de Vries

Bij Home Center kan ik mijn passie om met klanten tot een mooie inrichting te komen kwijt. Een korte studie over de meubels en het vak van verkoopadviseuse hebben mij nog meer gemotiveerd.

Maak een afspraak

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van je interieur? Vraag dan nu een afspraak aan met een van onze interieurdesigners.

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >