Boxspring Sealy 90 x 200

€ 1.599,00

€ 900,00

Het Sealy Hybrid Style Matras is een van de meest compacte en stevigste matrassen van Sealy. Het matras combineert twee populaire technologieën:

Verkoeling en comfort door de gel-traagschuim
Ondersteuning door individueel verpakte pocketveren
De aanwezige OptiCool traagschuimlaag zorgt erdoor dat overtollige warmte effectief wordt afgevoerd. De perfect naar het lichaam vormende pocketveren bieden de benodigde steun én voorkomen dat je partner hinder ondervindt van jouw eigen bewegingen. Het speciale Gel CoreSupport Center ondersteunt het zwaarste deel van het lichaam en verlengt bovendien de levensduur van het matras. De rand van het matras is ietwat steviger gemaakt, waardoor het slaapoppervlak wordt vergroot en je comfortabel kunt zitten op de rand van het Sealy Hybrid Style matras.

De Super de luxe Sealy matrassen zijn geschikt voor de volgende bodems; schotelbodems, boxsprings en vlakke spiraalbodems.

Laatste model!!!!!!!
Inclusief het ledikant Lees meer
Ben je geïnteresseerd in dit product en heb je nog vragen? Naar aanleiding van je informatie verzoek nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.
Informatieverzoek

Details

Wij hebben slechts één exemplaar beschikbaar, kom dus snel kijken bij Home Center BEDDENOUTLET. Direct op voorraad en dus direct mee te nemen in onze gratis te gebruiken boedelbak! Komt u voor een specifiek product, neemt u dan even contact met ons op om teleurstellingen te voorkomen.

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Boxspring Sealy 90 x 200

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >