Boxspring Norma Timeless 160 x 200

€ 3.299,00

€ 2.599,00

Boxspring elektrisch: Verstelbaar met een perfecte ergonomische verdeling. Als basis een solide stalenframe met een zeer sterke motor (6.500 newton) met interieur van thermische geharde pockets. Standaard voorzien van draadloze bediening en antislip om te zorgen dat de matras goed blijft liggen.

Combispring matras: De originele Combispring matrassen zijn uniek door de combinatie van met de hand geplaatste veren in een koudschuim kern met een koudschuim afdekking. De Combispring matras zorgt voor de beste stabiliteit, zeer goede ventilatie en belangrijk de matras veert over de gehele lengte en breedte hetzelfde.

Topper: Is standaard voorzien van een hoogwaardige latex kern die comfortabel met uw lichaam mee vormt en perfect samen werkt met de ondersteuning van de Combispring matras. De topper is hoes is afritsbaar en reinigbaar en heeft een antiallergische vulling voor vocht opname. Bij elektrische standaard met een split.

Hoofdbord: met kapnaad of glad gestoffeerd, daarnaast zijn er nog diverse andere hoofdborden om het bed geheel naar wens te maken. De hoofdborden kunnen ook in hoogte en breedte aangepast worden.

Accessoires: Iedere Norma boxspring set kan geheel naar uw wensen worden aangekleed met diverse accessoires zoals nachtkastjes , voetborden, sierkussen, deco pootjes en nog andere mogelijkheden!

Deze hebben we in onze collectie staan!!!
Kom snel kijken voor de mogelijkheden Lees meer
Ben je geïnteresseerd in dit product en heb je nog vragen? Naar aanleiding van je informatie verzoek nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.
Informatieverzoek

Details

Wij hebben slechts één exemplaar beschikbaar, kom dus snel kijken bij Home Center BEDDEN OUTLET. Direct op voorraad en dus direct mee te nemen in onze gratis te gebruiken boedelbak! Komt u voor een specifiek product, neemt u dan even contact met ons op om teleurstellingen te voorkomen.

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Boxspring Norma Timeless 160 x 200

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >