Boxspring Avek model Noflik ergo. Outlet aanbieding. 180 x 210.

€ 6.195,00

€ 3.695,00

Voor een goede slaap is het essentieel dat je lichaam zich goed kan ontspannen. Dit bereik je het beste met een lighouding waarbij de ruggegraat vrijwel recht is. Maar omdat de breedte van de heupen en schouders per persoon verschilt, kan het best lastig zijn om je ideale lighouding te bereiken. Daarom heeft Avek het Noflik Ergo systeem ontwikkeld.
Dit unieke systeem, onzichtbaar ingebouwd in de boxspring, biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouder. In beide zones kan je, onafhankelijk van elkaar, de instelling traploos verhogen of verlagen. Daardoor laat het bed zich met een druk op de knop aanpassen aan vrijwel elk postuur, en stel je het bed precies in op de gewenste lighouding. En mocht er in de loop van tijd iets in je persoonlijke omstandigheden of voorkeur veranderen, dan kun je het comfort altijd weer aanpassen.

Zeer uniek dat deze prachtige boxset van Avek bij de beddenoutlet staat.
De set staat eenmalig aangeboden en bestaat uit de volgende onderdelen:
Hoofdbord
2x Boxspring
1x linkerbox ergo systeem.
Matrasssen 1 standaard/ 1x stevig
Potenset
Topper split HR koudschuim
2x hocker met RVS dienblad

Kleur: Mosterd green
Lees meer
Ben je geïnteresseerd in dit product en heb je nog vragen? Naar aanleiding van je informatie verzoek nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.
Informatieverzoek

Details

Wij hebben slechts één exemplaar beschikbaar, kom dus snel kijken bij Home Center BEDDEN OUTLET. Direct op voorraad en dus direct mee te nemen in onze gratis te gebruiken boedelbak! Komt u voor een specifiek product, neemt u dan even contact met ons op om teleurstellingen te voorkomen.

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Boxspring Avek model Noflik ergo. Outlet aanbieding. 180 x 210.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >