Boxspring Avek model: Ljocht 180 x 210.

€ 3.495,00

€ 2.195,00

De AVEK Ljocht boxspringset heeft een stijlvol ontwerp met een slanke belijning. Hierdoor oogt het bed lichter en luchtiger. De boxsprings van AVEK worden uitsluiten van producten van topkwaliteit gemaakt, zoals thermisch geharde veren, hoogwaardige afdeklagen en duurzame meubelstoffen. De matrassen en de boxspring zijn allemaal aan elkaar bevestigd. Het topdekmatras zit met een handige ritssluiting hier aan vast. De AVEK Ljocht is beschikbaar in de veel design en traditionele kleuren.

BOX
Per box worden vier verchroomde design poten meegeleverd. Het frame is gemaakt van massief hout in combinatie met een MDF bodem. De kern van de box bestaat uit een 5slags-thermisch geharde pocketvering en is verdeeld in 5 comfortzones inclusief de schouder- en heupzones. De box heeft een veerhoogte van 9 centimeter.

Kleur: Ice blauw
Topper Hr koudschuim
180 x 210

Lees meer
Ben je geïnteresseerd in dit product en heb je nog vragen? Naar aanleiding van je informatie verzoek nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.
Informatieverzoek

Details

Wij hebben slechts één exemplaar beschikbaar, kom dus snel kijken bij Home Center BEDDEN OUTLET. Direct op voorraad en dus direct mee te nemen in onze gratis te gebruiken boedelbak! Komt u voor een specifiek product, neemt u dan even contact met ons op om teleurstellingen te voorkomen.

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Boxspring Avek model: Ljocht 180 x 210.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >