Wat brengt 2019 ons in het interieur?

De eerste maand van het nieuwe jaar zijn alweer voorbij, iedereen is druk aan het werk en de goede voornemens zijn inmiddels vergeten. We zitten weer in het ‘normale’ ritme. Een nieuw jaar, maar er is niets veranderd. Dat kan voor onrust zorgen. Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. Kies voor een nieuwe baan, een nieuwe garderobe óf een aanpassing in je interieur. Bij dat laatste kunnen wij een handje helpen.

Into the blues

De woontrends van 2019 maken het ons makkelijk, ze spelen namelijk in op onze behoeftes. Zo kunnen we denken aan multifunctionele meubels. Vele freelancers werken al thuis aan de eettafel en in de steden waar je minder huis voor je geld krijgt, is een modulaire inrichting geen overbodige luxe. Denk bijvoorbeeld aan een openkast die gebruikt kan worden als roomdivider, een zitplek in de vensterbank en handige opbergruimte in de de hocker. We zorgen niet meer aan overdaad aan materialen, maar alles wordt minder en puur. Zo wordt het wisselen van functies in je interieur ook makkelijker. Voor een rijke en waardige sfeer, in samenhang met mulitifunctionele meubels, zijn blauwtinten zeer geschikt. Blauw laat zich goed combineren met warme tinten, zoals de nieuwe kleur Spiced Honey (Histor), houtsoorten en goudtinten.

Trendkleur Blauw

Artistic Jungle

Het afgelopen seizoen heeft iedereen planten in huis gehaald en groene vingers ontwikkeld. Dat was niet voor niets, want dit woonseizoen blijft de natuur een inspiratiebron voor het interieur. Natuur in combinatie met duurzaam zijn twee trends die al een tijdje meegaan en elkaar goed versterken. Deze twee trends komen dit woonseizoen gewoon terug. Had je die groene muur al? Combineer het met lichte houtkleuren, planten en dierenprints en je bent klaar voor dit jaar!

Trendkleur Artistic Jungle

Voel je thuis

Je voelt je thuis in je eigen huis als je geborgenheid en warmte voelt. Een aantal aaibare materialen zoals velvet en velours zorgen voor dat heerlijke thuis gevoel. De kleur Living Coral is daarbij de kers op de taart. Dit is een vrolijke kleur die goed te combineren is met vergrijsd groen, bordeaux, bruintinten en roze. Maak gebruik van ronde vormen en lichte houtsoorten voor een uitnodigende en vriendelijk interieur.

Voel je thuis

Haal het buitenleven naar binnen

De keuken wordt steeds meer een leefruimte en gaat zo ook mee in de nieuwste trends. In 2019 worden de keukens steeds warmer en natuurlijker. Denk aan veel hout, natuursteen en marmer gecombineerd met bruintinten. Met de techniek van vandaag de dag, worden de keukens ook steeds slimmer. Het gas verdwijnt en inductie komt daar voor terug. Het is een snellere manier van koken, wat helemaal past in onze haastige leefstijl. Ook zien we geen lelijke afzuigkap meer, maar het verborgen afzuigsysteem wordt in 2019 populair. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om jouw keuken een nieuwe look te geven.

Groots in Keukens

Pure rust

Maak van je slaapkamer een zenparadijs. Een plek waar je heerlijk kunt slapen en ontspannen. Die doe je door gebruik te maken van natuurlijke materialen, zachte kleuren gecombineerd met veel wit en beige tinten. Plaats ook wat planten in de slaapkamer, dat zuivert de lucht. De combinatie van een goede sfeer, het perfecte bed en heerlijke materialen zorgt dat je uitgerust en opgeladen bent voor een nieuwe dag.

Pure Rust
Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >